TUBİTAK özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 01 Ekim 2007 14:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TUBİTAK özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine DAİMİ STATÜDE ÖZÜRLÜ ELEMAN Alınacaktır.

Taleplere durumu uyanların bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İstenen Belgeler: İŞKUR Personeli tarafından görülecek olup,(Nüfus Cüzdanı, KPSS Sonuç belgesi ve Sağlık Raporu )

..

..

..

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Statü Aranan Nitelikler
1 Çankaya Şube Müdürlüğü TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (SAGE) Mühendis 1 Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Elektrik- Elektronik ve Elektronik Haberleşme Bölümü Mezunu Olmak Özürlü *İşin niteliği gereği Zihinsel,Ruhsal ve Konuşma Engelinin bulunmaması. *İyi derecede İngilizce biliyor olmak.
2 Çankaya Şube Müdürlüğü TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Müd .) Mühendis 2 Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik, Elektronik Elektrik- Elektronik, ve Elektronik Haberleşme Bölümü Mezunu Olmak Özürlü *İşin niteliği gereği Zihinsel,Ruhsal ve Konuşma Engelinin bulunmaması. *İyi derecede İngilizce biliyor olmak.
3 Çankaya Şube Müdürlüğü TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü) Mühendis 1 Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik, Elektronik Elektrik- Elektronik, ve Elektronik Haberleşme Bölümü Mezunu Olmak Özürlü *İşin niteliği gereği Zihinsel,Ruhsal ve Konuşma Engelinin bulunmaması. *İyi derecede İngilizce biliyor olmak.
4 Çankaya Şube Müdürlüğü TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü) Büro Memuru 1 Üniversitelerin İşletme Bölümü Mezunu Olmak Özürlü *İşin niteliği gereği Zihinsel,Ruhsal ve Konuşma Engelinin bulunmaması.
5 Çankaya Şube Müdürlüğü TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (UEKAE) Tekniker 5 MYO Bilgisayar, Elektronik, ve Elektronik Haberleşme Bölümü Mezunu Olmak Özürlü *İşin niteliği gereği Zihinsel,Ruhsal ve Konuşma Engelinin bulunmaması. *Görme Engelinin bulunmaması.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

-Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile KPSS P94 Puanı ile başvurabilecektir.

-Müracaatçılar ilgili işyerine ait durumlarına uyan taleplerden yalnız birini tercih ederek başvuru yapabileceklerdir.

-Merkezi Sınav kapsamında müracaat eden adaylar arasından en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

-Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir.Önceliklilerden durumu talep şartlarına uygun olanlar Kuruma Kayıt tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir. -İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.