Giresun Üniversitesi 3 Akademik Personel Alacak

Giresun Üniversitesi 3 Akademik Personel Alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 19 Haziran 2018 01:57, Son Güncelleme : 19 Haziran 2018 02:02
Giresun Üniversitesi 3 Akademik Personel Alacak

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 26. maddesinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmak şartıyla:

PROFESÖR kadrolarına başvuracak adayların; başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans/yüksek lisans diploması, doktora ve doçentlik belgesi (1 takım noterden tasdikli), başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, yönergeye uygun olarak doldurulmuş puan cetveli, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan 6 adet dosyayla (1 adette CD halinde) Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylar, başvuru dosyalarını Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5. maddesine uygun olarak hazırlayacaklardır.

Başvuruda bulunacak adaylardan, herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Yabancı yükseköğretim kurumlarından alınan diplomaların denkliğini gösteren onaylı belgelerin de sunulması gerekmektedir.

İlan Tarihi : 19.06.2018

Başvuru Tarihi : 19.06.2018

Son Başvuru Tarihi : 03.07.2018

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

UNVANI

DER.

ADET

İLAN ŞARTI

1

Fen Edebiyat Fakültesi

Kimya Bölümü

Analitik Kimya Anabilim Dalı

Profesör

1

1

Enstrumental Analiz Cihazları kullanımında deneyimli olup, eğitim sertifikalarına sahip olmak ve toprak, su, bitki materyalleri ile ağır metaller alanında çalışmaları bulunmak.

2

Fen Edebiyat Fakültesi

Biyoloji Bölümü

Botanik Anabilim Dalı

Profesör

1

1

Likenlerin sistematiği konusunda çalışmalar yapmış olmak.

3

Diş Hekimliği Fakültesi

Klinik Bilimler Bölümü

Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı

Profesör

1

1

Dental materyallerden salınan artık monomerlerin belirlenmesi konusunda çalışmaları olmak.