Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 23 Eylül 2007 12:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli personel alım ilanı

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

2007 YILI AÇIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMİN EDİLECEK KADROLAR VE ARANILAN ŞART VE NİTELİKLER

TEMİN EDİLECEK BİRİM UNVAN SIRA NO KADRO UNVANI ALINACAK PER.MİK. 2004 VEYA 2006 YILI KPSS PUAN TÜRÜ VE EN AZ PUANI TEMİN EDİLECEK PERSONELDE ARANACAK ŞARTLAR
J.Okll.K.lığı/ BEYTEPE- ANKARA 1 İngilizce Dersi Öğretmeni 1 KPSSP03 VEYA KPSSP10 60 PUAN Fakültelerin; İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültür ve Edebiyatı veya Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) bölümü mezunu olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış olmak ve belgelemek.
2 İtalyanca Dersi Öğretmeni 1 KPSSP03 VEYA KPSSP10 60 PUAN Fakültelerin, İtalyanca Öğretmenliği veya İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip olmak.
3 Hukuk Konuları Ders Öğretmeni/Öğretim Elemanı 2 KPSSP11 70 PUAN Hukuk Fakültesi mezunu olmak. (Türk Ceza Hukuku/Ceza Muhakemesi Hukuku ve Hukuk Başlangıç Dersi Öğretmeni/Öğretim Elemanı olarak istihdam edilecektir. Hukuk, Kamu Yönetimi veya Uluslar Arası İlişkiler alanında yüksek lisans veya doktora yapmış aday öncelikle temin edilecektir)
4 Bilgisayar Ders Öğretmeni/Öğretim Elemanı 2 KPSSP03 VEYA KPSSP10 60 PUAN Üniversitelerin; Bilgisayar, Elektronik, Fizik veya Matematik Mühendisliği, Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinin birinden mezun olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış olmak ve belgelemek.
5 TSBE (Temel ve Savaş Beden Eğitimi) Öğretmeni 1 KPSSP10 70 PUAN Fakültelerin, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden mezun olmak. Öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış olmak ve belgelemek.
TOPLAM 7    

NOT.:1. İlan edilen kadro pozisyonları 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/b maddesi kapsamında olup, sözleşmeli personel teminine ilişkin hususlar, J.Gn.K.lığı internet sitesi www.jandarma.tsk.mil.tr adresinde açıklanmıştır.

A.BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞART VE NİTELİKLER

1.657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak. (A bendinin 6 ncı fıkrası hariç)

2.Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 65 yaşını doldurmamış olmak.

3.Erkekler için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak, askerlikle ilgisi bulunmamak veya sözleşme süresi kadar tecilli olmak .

4.Türk Silahlı Kuvvetleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak,

5.Yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

6.Yazılı sınav notu olarak KPSS'de alınan notlar esas alınacağından 2004 veya 2006 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2004-2006 KPSS) girmiş ve ünvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen en az puanları almış olmak.

7. Kadro ünvanı karşısında belirtilen aranılan şart ve nitelikleri taşımak.

B. BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

1. Sözleşmeli personel iş talep formu (Örneği internet sayfası EK-B' dedir)

2. Özgeçmişi; (hangi okullardan mezun olduğu ve mezuniyet dereceleride belirtilecektir.)

3. Diploma veya öğrenim belgesi fotokopisi ( aslı, noter veya okuldan onaylı sureti mülakata çağrılması halinde getirilecektir )

4. Müracaat edeceği ünvana ait istenen pedagoji eğitim belgesi fotokopisi (aslı, noter veya okuldan onaylı sureti mülakata çağrılması halinde getirilecektir. )

5. 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi fotokopisi (aslı veya noter onaylı sureti mülakata çağrılması halinde getirilecektir )

6. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi , askerlik durum belgesi fotokopisi (aslı veya onaylı örneği mülakata çağrılması halinde getirilecektir)

7. Cumhuriyet Savcılığından alınacak adli sicil belgesi aslı (son 3 ay içerisinde alınmış olması gerekir. Sabıkalı olanlar için mahkeme kararı eklenecektir.)

8. Noter veya muhtarlıktan onaylı nüfus cüzdanı sureti. (T.C. Kimlik no işlenmiş veya bilinecek)

9. Muhtarlıktan onaylı ikametgah ilmuhaberi.

10. Son üç ay içinde çekilmiş bir adet renkli vesikalık fotoğraf (fotokopi kabul edilmez)

11. Öğrenim durumları belirtilen okulların bölümlerine denk olanlar veya yurt dışında öğrenim görenler için yüksek öğrenim kurumundan alınmış denklik belgesi.

C. BAŞVURU YERİ VE TARİHİ:

Başvurular, başvuru belgelerinin elden teslim edilmesi suretiyle (İş Talep Formu internetten temin edilerek) J.Gn.K.lığı Korg. Naci TINAZ Jandarma Kışlası Anıttepe/ANKARA adresine (Polis Akademisi Yanı-Bakanlıklar PTT'sinin karşısındaki Jandarma Kütüphanesi levhasının yanındaki merdivenlerden çıkılacaktır) yapılacak olup, 16 Ekim 2007 tarihinde saat 09.00'da başlayacak, mesai bitiminde (17.00)'da sona erecektir.

Ç. UYGULAMALI SINAV, MÜLAKAT VE DUYURU;

1.Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan; yukarıda yazılı ünvanların karşısında belirtilen miktarın (4) katı kadar aday merkezi sınav sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlamak üzere değerlendirilmeye (mülakat ve/veya uygulama sınavı) tabi tutulacaktır.

2. Değerlendirmeye tabi tutulacak adaylara ait isim listeleri ile nerede değerlendirmeye tabi tutulacakları muhtemelen 19 Ekim 2007 tarihinden itibaren J.Gn.K.lığı İnternet adresinden ( www.jandarma.tsk.mil.tr ) yayınlanacak, ayrıca yazı ile bildirilmeyecek ve başvuru belgeleri iade edilmeyecektir.

3. Değerlendirme mülakat ve/veya uygulamalı sınav şeklinde 23 Ekim 2007 tarihinde Anıttepe Korg.Naci TINAZ J.Kışlası Anıttepe/ANKARA'da yapılacaktır.

4. Değerlendirme sonuçları en geç 10 gün içinde internet adresinden ( www.jandarma.tsk.mil.tr ) duyurulacak, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılacaktır.