Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Sabah Gazetesi
İlan Giriş : 08 Haziran 2018 09:23, Son Güncelleme : 08 Haziran 2018 09:26
Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 Öğretim Üyesi alınacaktır. (altı) nüsha dosyayı ekleyerek;bu itanın yayımlandığı

Başvurular 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde Rektörlük kanunda belirtilen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Personel Dairesi Başkanlığıma başvurmaları Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemizin Yükseköğretim gerekmektedir.

Kurulu Başkanlığınca onaylanan Dokuz Eylül Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır. İlkeleri ve Uygulama Esaslarına göre yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate

Prnfpqnr kaHrnlqri daimi Mafıidp nlun alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların

dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik Belgelerinin

İLGİLİLERE DUYURULUR.

BİRİM/ANABİLİM

DALI

UNVAN

ADET

NİTELİKLER

İKTİSADİ VE İDARİ

BİLİMLER

FAKÜLTESİ

İş Hukuku ve

Sosyal Güvenlik Hukuku

Profesör

1

Hukuk Fakültesi mezunu ve "iş ve sosyal güvenlik hukuku" alanında doçentliğini almış, en az 3 yıl bu alanda profesör olarak çalışmış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Maden İşletmesi

Profesör

1

Maden Mühendisliği alanında doçentliğini almış, kaya mekaniği, maden ekonomisi ve iş güvenliğinde risk anali-zleri üzerine çalışmaları olmak.