Deniz Kuvvetleri Komutanlığı daimi işçi alım ilanı

İlan Giriş : 21 Eylül 2007 08:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı daimi işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi kadrolu eleman alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların Türkiye İş Kurumu ünitelerine Şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

...

...

...

...

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Onarım Destek Komutanlığı Foça-İzmir Elektronikçi 2 Mesleki Eğitim Veren Liselerin ve Teknik Liselerin Elektronik, Endüstriyel, Elektronik Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi bölümü mezunu olmak - 18 yaşını tamamlamış olmak

Aranan Genel Şartlar

- Kamu hizmetinden yasaklı olmamak.

- Merkezi Sınav kapsamında müracaat eden adaylar arasından en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Önceliklilerden durumu talep şartlarına uygun olanlar Kuruma Kayıt tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (KPSS 2004 veya KPSS 2006 sınavından puan türü olarak KPSS P94 bölümünden 60 Puan ve daha üzeri puan alanlar başvuru yapabileceklerdir.) Müracaatçıların kimlikleriyle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.