Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Posta Gazetesi
İlan Giriş : 06 Haziran 2018 09:48, Son Güncelleme : 06 Haziran 2018 09:51
Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ve "Bursa serin başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Doktor Öğretim Üyesi başvuru süresi ilanın ulusal gazetede yayınlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

Not: 2547 sayılı Kanunun Ek 38. Maddesi uyarınca belirlenen %20 lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLAN TABLOSU

BİRİMİ: MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Sıra

No

Bölüm

Anabilim

Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

1

inşaat

Mühendisliği

İnşaat

Mühendisliği

Doçent

1

1

Lisans derecesini İnşaat Mühendisliği bölümünden almış olmak. Lisansüstü derecelerini İnşaat Mühendisliği alanından almış olmak. Doçentlik unvanını İnşaat Mühendisliği Hidrolik alanından almış olmak. Basamaklı dolusavaklar, nehir, atıksu arıtması ve hidroelektrik konularında çalışmaları olmak.

2

inşaat

Mühendisliği

inşaat

Mühendisliği

Dr.

Öğretim

Üyesi

4

1

Lisans derecesini İnşaat Mühendisliği bölümünden almış olmak. Lisansüstü dereceleri Yapı Mühendisliği veya Deprem Mühendisliği alanlarından almış olmak. Binaların depreme karşı davranışları konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olmak.

3

Endüstri

Mühendisliği

Endüstri

Mühendisliği

Dr.

öğretim

Üyesi

4

1

Lisans derecesini Endüstri Mühendisliği bölümünden almış olmak. Lisansüstü derecelerini Endüstri Mühendisliği alanından almış olmak. Çok amaçlı ve esnek çizelgeler konusunda çalışmaları olmak.

4

Bilgisayar

Mühendisliği

Bilgisayar

Mühendisliği

Dr.

öğretim

Üyesi

5

1

Lisans derecesini Bilgisayar Mühendisliği bölümünden almış olmak. Lisansüstü derecelerini Bilgisayar

Mühendisliği alanından almış olmak. Sosyal ağlar, gen ağları analizi ve yazılım mühendisliği alanında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olmak.

5

Elektrık-

Elektronik

Mühendisliği

Elektronik

Mühendisliği

Dr.

öğretim

Üyesi

4

T-

Lisans derecesini Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği yada Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden almış olmak. Doktora derecesini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından almış olmak. Güneş enerjisi, enerji yönetimi ve anten tasarımı konularında çalışmaları olmak.

6

Lif ve Polimer Mühendisliği

Lif ve

Polimer

Mühendisliği

Dr.

öğretim

Üyesi

5

1

Lisans derecesini Kimya Mühendisliği bölümünden almış olmak. Lisansüstü derecelerini Kimya Mühendisliği, Lif Polimer Mühendisliği veya Biyomühendislik alanından almış olmak. Doğal esaslı polimerler ve antibakteriyal malzemeler konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olmak.

7

Kimya

Mühendisliği

Kimya

Mühendisliği

Dr.

öğretim

Üyesi

5

1

Lisans derecesini Kimya Mühendisliği bölümünden almış olmak. Lisansüstü derecelerini Kimya Mühendisliği alanından almış olmak. Katalizörler ve pervoparasyon membran reaktörler konularında çalışmaları olmak.

İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olmak.

BİRİMİ: İNSAN ve

TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

8

Psikoloji

Sosyal

Psikoloji

Dr.

Öğretim

Üyesi

5

1

Lisans derecesini Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden almış olmak. Lisansüstü derecelerini

Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanından almış olmak. Sosyal ve duygusal öğrenme becerileri, karakter güçleri, umut odaklı kariyer gelişimi konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak.

9

Sosyoloji

Kurumlar

Sosyolojisi

Dr.

öğretim

Üyesi

5

1

Lisansüstü derecelerini Felsefe ve Din Bilimleri alanından almış olmak. Çağdaş Batı felsefesi, mantık ve din felsefesi konularında çalışmaları olmak.

BİRİMİ : ORMAN FAKÜLTESİ

10

Orman

Mühendisliği

Orman

Mühendisliği

Dr.

öğretim

Üyesi

4

1

Lisans derecesini Orman Mühendisliği bölümünden almış olmak. Lisansüstü derecelerini Orman Mühendisliği alanından almış olmak. Havza yönetimi ve toprak koruma konularında çalışmaları olmak.

BİRİMİ : MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ

11

Şehir ve Bölge Planlama

Bölge

Planlama

Dr.

öğretim

Üyesi

5

1

Lisans derecesini Şehir ve Bölge Planlama bölümünden almış olmak. Doktora derecesini Şehir ve Bölge Planlama alanından almış olmak. Kentsel kapasite geliştirme, deprem risk yönetimi konularında çalışmaları olmak.

12

Mimarlık

Mimarlık

Dr.

öğretim

Üyesi

5

1

Lisans derecesini Mimarlık veya iç Mimarlık bölümünden almış olmak. Doktora derecesini Mimarlık alanından almış olmak. Mekan örgütlenmesi ve yaşam mekanları konularında çalışmaları olmak.

Not: Doçent kadrosuna atanacaklar daimi statüde çalıştırılacaktır.