Bilecik Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 31 Mayıs 2018 11:55, Son Güncelleme : 31 Mayıs 2018 11:58
Bilecik Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

BİLECİK ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 11 Haziran 2018
Yayınlanma Tarihi : 31 Mayıs 2018

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: ÇALIŞTIRILACAK PERSONEL BİLECİK İL MERKEZİ VE İLÇELERİNDE GÖREVLENDİRİLECEKLERDİR.

GENEL ŞARTLAR:

* 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan " Kamu Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ile Kurumumuz Mevzuatında belirtilen hükümler geçerlidir. Bu talebe Kurumumuza eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan statüde kayıtlı olan adaylar başvurabileceklerdir.

*Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

*-Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. -

*Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

*Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

*Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

*Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar ve öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

*Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP94 den en yüksek puanlı başvuru sahibinden başlanaran talep edilen personel sayısının 3 katı asil ve 3 katı yedek başvuru sahibinin bulunduğu nihai liste 11.06.2018 tarihi akabinde İlgili Kuruma bildirilecektir.

*Alınacak işçiler Geçici Statüde olup, 10 ay çalıştırılacaktır.

* Mülakat 21.06.2018 Perşembe günü, saat 10:00'da BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONUNDA yapılacaktır. Mülakata katılacak adaylara ilgili Kurum tarafından davet yollanacaktır.

.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Hizmetli (Kamu Kuruluşları)

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP941

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : CUMHURİYET MH. KIZILAY CD. VALİLİK EK HİZMET BİNASI
11100 BİLECİK MERKEZ
BİLECİK / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :BİLECİK MERKEZ, BOZÜYÜK, GÖLPAZARI, OSMANELİ, PAZARYERİ, SÖĞÜT, YENİPAZAR/BİLECİK, İNHİSAR

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No228 212 1486
E-Posta[email protected]

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Geçici / Tam Süreli