Çaykur Tribolu Çay Fabrikası Engelli İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 25 Nisan 2018 14:06, Son Güncelleme : 25 Nisan 2018 14:08
Çaykur Tribolu Çay Fabrikası Engelli İşçi Alım İlanı

GİRESUN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇAYKUR TİREBOLU ÇAY FABRİKASI
Son Başvuru Tarihi : 04 Mayıs 2018
Yayınlanma Tarihi : 25 Nisan 2018

Genel Şartlar ve Notlar

ALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından, Giresun ili Tirebolu ilçesinde bulunan fabrikada çalıştırılmak üzere, Giresun ili ve ilçelerinde ikamet eden, geçici-mevsimlik işçi statüsünde, en az ilkokul mezunu, Beden İşçisi (Genel) mesleğinde engelli 3 kişilik işçi alımı yapılacaktır.

Bu talebe sadece engelli statüsünde kayıtlı iş arayanlar başvurabilirler.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden ilgili talebe başvuru yaparak müracaatta bulunabilirler.

Müracaat tarihleri çakışan, ÇAYKUR un birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanların, tercihleri doğrultusunda sadece bir talebe müracaatları kabul edilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Bu talebe yapılacak başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Ancak, işgücü talebi ilan edildikten sonra diğer illerden ikametini Giresun ili veya ilçelerine taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Bu talep sonucunda işe alınacak işçiler doğrudan noter kurasıyla belirlenecektir. Öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek personel ÇAYKUR tarafından doğrudan kurayla belirleneceğinden 15.05.2018 Salı günü saat 13:30 da Rize Yenişehir Kapalı Spor salonunda Noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır.

Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar eğitim vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını ÇAYKUR'a ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar asıl listeden çıkarılacaktır. Asıl listeden çıkarılan adayların yerine aynı sayıda ve sıra gözetilerek yedek listede yer alan adaylar dahil edilecektir.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurularının geçersiz hale getirilmesi ve işe alım işlemlerinin iptal edilmesinde, Kurumun ve ÇAYKUR'un yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Talep, Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yayımlamış olup, (Tlf: 0 (454) 214 00 71/ 214 00 91 Faks: 0 (454) 214 00 11, e-posta: [email protected]) detaylı bilgi alınabilir.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
RİZE YENİŞEHİR KAPALI SPOR SALONU15.05.2018Öğleden Sonra (13:00 - 18:00)

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : A.ŞÜKRÜ OKAN CAD. KÖRLİMAN MAH. /
28500 TİREBOLU
GİRESUN / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ALUCRA, BULANCAK, DERELİ, ESPİYE, EYNESİL, GİRESUN MERKEZ, GÖRELE, KEŞAP, ŞEBİNKARAHİSAR, TİREBOLU, PİRAZİZ, YAĞLIDERE, ÇAMOLUK, ÇANAKÇI, DOĞANKENT, GÜCE

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 3
Çalışma Şekli Geçici / Tam Süreli