Muğla İli Yeşilbağcılar Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Eylül 2007 10:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla İli Yeşilbağcılar Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı
MUĞLA İLİ YATAĞAN İLÇESİ YEŞİLBAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN DUYURULUR.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 48'nci maddesinin (A) fıkrasındaki şartları ve 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Belediye Zabıta Yönetmeliği'nin 13'ncü ve 14'ncü maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre, boş Zabıta Memuru norm kadrolarına, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun'una tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

SINIFI UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ EĞİTİM DURUMU

GİH Zabıta Memuru 11 1 E İki Yıllık Yüksek Okul Mezunu

GİH Zabıta Memuru 11 1 E Lise ve Dengi Okul Mezunu

GİH Zabıta Memuru 11 1 E/K Lise ve Dengi Okul Mezunu

TOPLAM 3

ARANACAK ŞARTLAR
1. Sınavın yapıldığı tarih itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak,
2. En az Lise veya dengi okul mezunu olmak,
3. Erkeklerde boy en az 1.67 m, Kadınlarda 1.60 m boyunda olmak ve boyun 1 m.den fazlası olan kısmı ile kilosu arasında (+/-) 10 kg.dan fazla fark olmamak ve boy kilo tespitleri sınav komisyonu tarafından yapılacaktır.
4. Kalıcı, bulaşıcı hastalığı olmama, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,
5. KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004-2006 sınavlarına girmiş, 100 tam puan üzerinden en az 60 puan almış olmak,
6. A2 ve E sınıfı ehliyeti olanlar ile bilgisayar sertifikası olanlar tercih sebebidir.

BAŞVURU SÜRESİ
Başvurular 10.09.2007 tarihinde başlayıp 20.09.2007 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar Yeşilbağcılar Belediye Başkanlığına bizzat yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

SINAV YERİ VE TARİHİ
Sınav, Yeşilbağcılar Belediye Başkanlığının, MUĞLA - YATAĞAN - Yeşilbağcılar Beldesi Mareşal Fevzi Çakmak caddesi, 16 numaradaki hizmet binasındaki Toplantı Salonunda, 08.10.2007 Pazartesi günü saat 10.00'da yapılacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER
Yeşilbağcılar Belediye Başkanlığından alınacak İş Talep Formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler istenecektir.
1. KPSS (2004-2006) Sınav Sonuç Belgesi. (Aslı veya noter tasdikli sureti)
2. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı.(aslı ibraz edilecek)
3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.
4. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli sureti.
5. Savcılıktan son 1 ay içerisinde alınmış adli sicil belgesi.
6. Erkek adaylarda, Askerlik ilişkisinin olmadığını gösterir Askerlik Şubesinden alınmış belge.
7. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmadığına, görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmadığına dair sağlık raporu.

SINAV GİRİŞ BELGESİ
Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 3 adet boş zabıta memuru kadrosu sayısının 3 katı oranında aday sınava çağırılacak olup, sınava çağırılacak Zabıta Memuru adaylarına telefonla bilgi verilecek ve listesi Belediyemizin ilan panosunda yayınlanacaktır. Sınava çağırılan adaylar için sı-nav giriş belgesi düzenlenecektir. Sınav giriş belgeleri 28 Eylül ve 05 Ekim 2007 tarihleri arasında Belediye Başkanlığından alınacaktır. Sözlü sınava girmeden önce sınav komisyonuna başvurmak suretiyle boy ve kilo tespiti yaptırılarak sınava giriş belgesinde kendilerine verilen boy ve kilo tes-pit formlarını onaylatacaklardır. Boy ve kilo tespit formu onayı olmadan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Adaylar sınavda bu belgelerle birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesini de yanında bulunduracak-lardır. Sözlü Sınava katılmayacak olan müracaat sahiplerine ayrıca bir bildirimde bulunulmayacak-tır.

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)
Sınav Konuları:
a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu.
d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat.
e) Genel kültür.

SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME
Başvuran adaylar 08 Ekim 2007 Pazartesi günü MUĞLA-YATAĞAN-Yeşilbağcılar Beldesi Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No : 16'daki Yeşilbağcılar Belediyesi Toplantı Salonunda sa-at 10.00'da Zabıta Kadroları için sözlü sınav komisyonu huzurunda mülakat yapılacaktır. Sözlü sı-navda başarılı olabilmek için 100 üzerinden 70 puan almak gerekmektedir. Sözlü sınavdan 100 tam puan üzerinden 70'in altında puan alan adaylar başarısız olarak kabul edilip ve atamaları yapılmaz. Sözlü sınavı ortalamasının %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle giriş notu belirlenir. Giriş sınavında en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste ilan panosuna asılarak yayınlanır. Ayrıca, sınav sonucu sözlü sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenilir. Sınavı kazanan-lar arasında atanacak boş kadro sayısı kadar asil ve yarısı kadar yedek aday belirlenir. Asil aday-lardan göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Tebligatta belirtilen süre içinde atmanın yapılabilmesi için gerekli belge ve işlemleri Belediye Başkanlığına teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır. Süresi içinde yapılma-yan müracaatlar geçersizdir. İlan olunur.

Mesut MAVİ
Belediye Başkanı