Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Hürriyet Gazetesi
İlan Giriş : 17 Nisan 2018 07:59, Son Güncelleme : 17 Nisan 2018 08:00
Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetme!iği'nin ilgili maddeleri ve "Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanmalarda Aranacak Asgari Koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır. İlan edilen kadrolar aşağıda belirtilmiş olup, istenen evraklar ve başvuru dosyalarının nasıl hazırlanacağına ilişkin detaylı bilgilere www.aku.edu.tr web sayfasında yer verilecektir. Başvurular Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

GENEL AÇIKLAMALAR:

1. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin (lisans ve yüksek lisans YÖK tarafından, doktora ÜAK tarafından) onaylanmış olması şarttır.

2. Adayların 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

3. Öğretim üyesi kadrolarına müracaat edecek adayların aranan koşullara uyup uymadığı "Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanmalarda Aranacak Asgari Kriter'e istinaden Üniversitemizce oluşturulacak "Akademik Değerlendirme Kurulu" tarafından incelenecek olup, bu inceleme sonucunda aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir.

4. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

5. Başvuru süresi bu ilanın ulusal gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir. Başvurular şahsen yapılacaktır. Son başvuru günü en geç saat 17:00 'ye kadar başvuru yapılabilecektir,

6. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilirler.

7. Başvuruların kabulünde 2547 sayılı Kanunim 35. Maddesi uyarınca eş durumu ve sağlık mazeretleri hariç olmak üzere mecburi hizmet yükümlülüğü devri teklifi yapılamadığı hususu da dikkate alınacaktır. Mecburi hizmet yükümlülüğü bulunan adayların eş durumu ve sağlık mazeretlerine ilişkin Üniversitemiz web sitesindeki ilan duyurumuz içeriğinde bulunan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı yazısında belirtilen belgeleri de Rektörlüğümüze sunması gerekmektedir.

8. Üniversitemiz irtibat numaraları: 0 272 444 03 03 Dahili: 10350-10351

Başvuru Adresi: A.K.Ü. Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Gazlıgöl Yolu, Afyonkarahisar

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM

DALI

UNVAN

DERECE ADET AÇIKLAMA

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Radyasyon

Onkolojisi

Dr.Öğr,

Üyesi

4

1

Radyasyon Onkolojisi alanında Tıpta Uzmanlık yapmış olmak.

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Göz

Hastalıkları

Doçent

1

1

Göz Hastalıkları bilim alanında doçentliğini almış olmak.

Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri

Tıbbi

Mikrobiyoloji

Doçent

1

1

Tıbbi Mikrobiyoloji alanında Tıpta Uzmanlık veya doktora yapmış olmak. Alanında doçentliğini almış olmak.