• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Osmaniye Valiliği KOBİ Uzmanı Alım İlanı

İlan Giriş : 2018-03-22T10:24
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

Osmaniye Valiliğinden:

KOBİ UZMANI SINAV İLANI

Osmaniye'de girişimciliğin güçlendirilmesini ve girişimcilere elverişli iş ortamları oluşturulmasını sağlamak üzere, T.C. Osmaniye Valiliği sahipliğinde yürütülen Osmaniye İş Geliştirme Merkezi Projesi kapsamında Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi yerleşkesinde bir İş Geliştirme Merkezi kurulmaktadır.

Bu merkezin amacı, politikaları ve ilgili mevzuatı doğrultusunda yürüttüğü faaliyetlerin yerine getirilmesine, işliklerdeki girişimcilerin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimini hızlandırmaya, rekabet gücünü artırmaya ve kapasitesini geliştirmeye yönelik İş Geliştirme Merkezi Müdürü'nün gözetim ve denetiminde tam zamanlı ve sürekli çalışabilecek bir Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) Uzmanı (Pazarlama & Proje Yönetimi) aranmaktadır.

İlgilenen adayların 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar müracaatlarını İş Başvuru Formlarını doldurarak T.C. Osmaniye Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü, Adnan Menderes Mah. Musa Şahin Bulvarı No. 60, 80010, Osmaniye adresinde görevli Sn. İdil Tuğba Ekiz'e teslim etmeleri rica olunur. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Osmaniye İş Geliştirme Merkezi ile ilgili detaylı bilgi ve İş Başvuru Formu www.osmaniyeisgem.com web-sitesinden temin edilebilir.

KOBİ Uzmanı (Pazarlama ve Proje Yönetimi) pozisyonuna başvuracak adaylarda aranan nitelikler ile iş tanımı aşağıdadır:

GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin en az 4 (dört) yıllık, işletme, satış ve pazarlama, iletişim veya benzeri alanlarından mezun en az 3 (üç) yıllık pazarlama, veri analizleri ve araçları ve/veya proje döngüsü yönetimi alanlarında kanıtlanabilir bir deneyim ve iş tecrübesi sahibi olan.

Pazarlama ilkeleri ve yeterlilikleri bilgisine sahip.

Proje döngüsü bilgisine sahip.

Düzenli ve ayrıntı odaklı.

Mükemmel kişilerarası ilişkiler ile organizasyon becerilerine sahip.

Güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerileri olan.

MS Office, pazarlama yazılımı (Adobe Creative Suite & CRM) ve uygulamalar (Web analitiği, Google Adwords vb.) de dahil olmak üzere güçlü bilgisayar bilgisine sahip.

İyi derecede İngilizce dili becerileri olan (en az: YDS 55; YDS ''D'' 60 ve üstü tercih sebebidir.)

HTML, CSS ve web geliştirme programlarını iyi derecede bilen ve kullanmış.

DİĞER NİTELİKLER

B Sınıfı ehliyet sahibi olması,

Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması ve

1.08.1972 tarihinden sonra doğmuş olması gerekmektedir.

Memurlar.Net
3 hafta önce Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 41 sözleşmeli personel alacak 5 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 16 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce TÜBİTAK 236 personel alacak 1 hafta önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak Dün Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 62 sözleşmeli personel alacak 5 gün önce Orman Genel Müdürlüğü 64 Geçici İşçi Alacak 2 hafta önce Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 11 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Kültür ve Turizm Bakanlığı 17 personel alacak