İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Kaynak : Posta Gazetesi
İlan Giriş : 21 Mart 2018 08:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

657/4-B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, giderleri özel bütçeden karşılanmak suretiyle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına uyarınca, 2016 KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3 puan sırası esas alınmak üzere 4 Hemşire, Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 puan

sırası esas alınmak suretiyle ise 2 Sağlık Teknikeri alınacaktır.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL

Başvurulacak Kadronun Pozisyon Sıra Numarası

ÜNVANI

ADEDİ

BRÜT

MAAŞ

(TL)

ARANILAN NİTELİKLER- ÖĞRENİMİ

1

Hemşire

4

3.101.90.-

Hemşirelik bölümü lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla, Üniversite

hastanelerinde en az 3 (üç) yıl yoğun bakım ünitelerinde deneyimi olmak.

2

Sağlık Teknikeri

1

2.958,58.-

Ön lisans Anestezi bölümü mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla,

Üniversite hastanesinde en az 5 (beş) yıl konjenital pediatrik kalp cerrahisi anestezisinde deneyimli olmak ve ulusal geçerliliğe sahip ileri kardiyak yaşam desteği kursu başarı belgesine sahip olmak.

3

Sağlık Teknikeri

1

2.958,58.-

Ön lisans radyoloji veya tıbbi görüntüleme ve teknikleri bölümü mezunu

olup, belgelendirmek kaydıyla, Üniversite hastanelerinde en az 3 (üç) yıl belirtilen alanda deneyimli olmak ve manyetik rezonans, multislice bilgisayarlı tomografi, pet bilgisayarlı tomografi, anjiyo cihazı, dijital röntgen, dijital mamografi, dijital mobil röntgen cihazı kullanım deneyimi ve eğitimi almış olmak.

Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde

fesh edilecektir. Başvuracak adaylar hakkında belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

I-GENEL ŞARTLAR: a) Türk vatandaşı olmak, b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, bir meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak ve Türk Medeni Kanununun 12. maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak, d) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmamak, f)- Güvenlik soruşturması ve / veya arşiv araştırması olumlu olmak.

Özel Şart: 1- Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak,

1- 2016 KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3, Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a (2) bendi gereğince, sözleşmeli (4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

II-BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ:

Adayların başvurularını www.ksu.edu.tr web adresinde bulunan İş Talep Formunun tam eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte ilanın gazete yayınlandığı günü izleyen 15 gün içinde Avşar Yerleşkesinde bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, süresi içerisinde başvuru yapmayan veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. Adayların Posta yoluyla yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir.

İstenen Belgeler;

1- Başvuru Formu (www.ksu.edu.tr adresinden temin edilecek.)

2- KPSS sınav sonuç belgesi

3- Özgeçmiş

4- Diploma Sureti

5- Kimlik Fotokopisi

6- 1 Adet Fotoğraf

7- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

8- İkametgah Belgesi

9- Deneyim Belgesi; istenilen alanda çalıştığını gösterir deneyim belgesi ile birlikte SGK hizmet Döküm Belgesi

10- Sertifika (istenmişse)

III-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLAR:

KPSS(B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanları başvuruların başvuruları geçersiz sayılacaktır. KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (On) gün içerisinde www.ksu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Pozisyonun bir katına kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere süresi içerisinde başvuran olmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle KSÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin teslimine müteakip atama yapılır, atamaların adaylara yazılı olarak bildirilmesinden itibaren 15 gün içinde aday görevine başlamak zorundadır. Bu süre içerisinde görevine başlamayanlar haklarını kaybederler.

Adres: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Avşar Yerleşkesi KAHRAMANMARAŞ Telefon: 0 344 300 11 85

Müracaat Başlangıç Tarihi: 21.03.2018

Bitiş Tarihi : 04.04.2018 Mesai Bitimi