İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Antalya Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

Kaynak : dpb
İlan Giriş : 20 Mart 2018 17:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Antalya Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ

ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN

TÜRK UYRUKLU TEMSİL/GÜN BAŞINA ÇALIŞMA GRUBUNDA

ATÖLYE ELEMANI ALIM İLANI

Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde Personel ihtiyacını karşılamak üzere 31.06.2018 tarihine kadar sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere, Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 2 Atölye Elemanı (Kunduracı) alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1- Dinlemeye katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. Maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin 1,2,3,4,5,6, 7 ve 8 numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.

2- İlkokul veya ilköğretim Mezunu olmak

3- İlgili meslek örgütlerinden almış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden almış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları aranır. Ancak, orkestra düzenleyicisi, sahne makinisti gibi belge ibrazı mümkün olmayan alanlarda ise komisyonun belirleyeceği kriterlere göre değerlendirme de yapılabilir.

DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRK UYRUKLU

TEMSİL / GÜN BAŞINA ÇALIŞMA GRUMBUNDA

ATÖLYE ELEMANI UYGULAMA MÜFREDATI

Genel Müdürlükte Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı başkanlığında, Sanat Teknik Müdürü ve Genel Müdür tarafından branşlarıyla ilgili belirlenecek bir kişiden oluşan en az üç kişilik komisyon tarafından; Müdürlüklerde ise Müdür veya Yardımcısı başkanlığında, Sanat Teknik Müdürü ve Müdür tarafından branşlarıyla ilgili belirlenecek bir kişiden oluşan en az üç kişilik komisyon tarafından değerlendirmeye tabi tutularak belirlenir.

Atölye Elemanlarının alımları, Sanata Teknik Müdürlüklerinin ihtiyacı üzerine branşlara göre Temsil Sezonu sonuna kadar gerçekleştirilecek olup, göreve alınanlardan gerekli görülenler, Genel Müdürlüğün veya Müdürlüğün uygun gördüğü zamanlarda ve belirleyeceği kriterler doğrultusunda yeniden değerlendirilmeye tabi tutulabilirler. Bu değerlendirmelerde başarılı olmayanların sözleşmeleri sona erdirilir.

BAŞVURU :

Atölye Elemanı (Kunduracı) sınavına başvurular, en geç 09.04.2018 günü mesai saatine kadar ilgili Müdürlüğe

1) Diploma Örneği

2) 2 adet Fotoğraf

3) Nüfus Cüzdan Fotokopisi

4) Sabıka Kaydı

İle şahsen ya da posta yolu ile aşağıdaki adrese yapılabilir.

Adres : Muratpaşa Mah. 604 Sokak No:3 Muratpaşa ANTALYA

SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ: YER: Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü

Haşim İşcan Kültür Merkezi Muratpaşa / ANTALYA (Tel : 0 242 343 30 98 - 99)

TARİH ve SAAT: 11 Nisan 2018 (09:30) (Kunduracı) sınavın uzaması halinde 12 Nisan 2018 (09:30) tarihine devam edilecektir. Adayların belirtilen gün ve saate anılan yerde bulunmaları gerekmektedir.

Sınava girecek adayların kendi malzemeleriyle gelmeleri gerekmektedir.