Kulu Belediye Başkanlığı 1 İşçi Alacak

Kulu Belediye Başkanlığı 1 Sürekli İşçi Alacak.

Kaynak : dpb
İlan Giriş : 27 Şubat 2018 02:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kulu Belediye Başkanlığı 1 İşçi Alacak

KONYA İLİ KULU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KULU BELEDİYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE (Sürekli İşçi ) KADROSUNA ALINACAK 1 ADET BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (OPERATÖR) AĞ İŞLETMEN (BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ) TALEBİMİZ İLANIDIR

4857 Sayılı Kanun çerçevesinde KONYA ili Kulu İlçesi Belediye Başkanlığına 1 adet Bilgisayar İşletmeni (Operatör) Ağ İşletmeni (Bilişim Teknolojisi) kadrosuna atanmak üzere daimi işçi (sürekli işçi) alınacaktır. Atanacak kişi; KPSS P 94 puan türünden sınavda en az 60 puan ve yukarısı puan almış olması gerekmektedir. MEB onaylı Ağ İşletmenliği geliştirme ve uyum Eğitim belgesi, MEB onaylı veri tabanı yönetimi-ORACLE Geliştirme ve uyum eğitimi belgesi ve yine MEB onaylı Bilgisayar kullanımı (Bilgisayar işletmenliği-Operatörü) belgesini ibraz etmek zorundadır. İstenilen belgelerin en son başvuru tarihinden önce alınmış olması gerekmektedir. Başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Konu ile ilgili işgücü istem formu tanzim edilerek yazımız ekinde sunulmuştur.