Antalya Serik SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 26 Şubat 2018 10:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Antalya Serik SYDV Personel Alım İlanı
SERİK SYDV 1 ADET BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 09.03.2018
İl ANTALYA İlçe SERİK Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- III. BÜRO GÖREVLİSİ ALIMINDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR a ) 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak. b) Son 2 yıl içerisinde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. c ) Müracaat başlangıç tarihi itibariyle Serik mülki sınırları içinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak. d ) Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olmak. e ) İyi derecede bilgisayar programlarını kullanıyor olmak, işaret dili bilmek, muhasebe bilmek ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak tercih sebebi olacaktır. Personel Alımı İlan Metnine Serik Kaymakamlığının resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. ( www.serik.gov.tr )
SERİK SYDV 1 ADET SOSYAL YARDIM VE İNCELEM GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 09.03.2018
İl ANTALYA İlçe SERİK Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar İşletmenliği ve Programcılığı sertifikasına sahip olmak.
- 4 YILLIK YÜKSEKÖĞRENİM KURUMLARININ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ VE EĞİTİM FAKÜLTELERİ İLE, SOSYOLOJİ, PSİKOLOJİ, PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK, HALKLA İLİŞKİLER, İLETİŞİM VE SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMLERİNDEN BİRİNDEN MEZUN OLMUŞ OLMAK
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- II. SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMINDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR a ) 4 yıllık Yükseköğrenim kurumlarından mezun olmak " İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler ? bölümlerinden birinden mezun olmuş olmak. b) Son 2 yıl içerisinde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. c ) Müracaat başlangıç tarihi itibariyle Serik mülki sınırları içinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak. d ) Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olmak. e ) İyi derecede bilgisayar programlarını kullanıyor olmak, işaret dili bilmek, muhasebe bilmek ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak tercih sebebi olacaktır. Personel Alımı İlan Metnine Serik Kaymakamlığının resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. ( www.serik.gov.tr )