Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor.

Kaynak : dpb
İlan Giriş : 26 Şubat 2018 03:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 1 adet Diş Hekimliği Fakültesi için hemşire alımı yapacağını ifade etti.

Söz konusu personel alım ilanında hemşire kadrosu için nitelik olarak "Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak" ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu personel alım ilanına başvurular 13 Mart 2018 tarihinde sona erecektir. Söz konusu başvurular Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığının "http://personel.idari.erdogan.edu.tr/" web adresinden temin edilecek örnek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Söz konusu başvurularda ise adaylardan bazı belgeler istenmektedir. Adaylar "Diploma veya mezuniyet belgesi örneği (diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ya da onaylı sureti mutlaka idarece görülecek ve örneği alınacaktır), 2016 KPSS Sonuç Belgesi, Nüfus cüzdanı aslı, (İdarece örneği alınacaktır), 3 adet vesikalık fotoğraf (1 tanesi başvuru formuna eklenecektir), Adli sicil kaydı (e-devlet'ten alınabilir), Erkek adaylar için askerlik durum belgesi" belgeleri ile başvuru yapacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmaları gerekiyor ve Ortaöğretim düzeyinde 2016 KPSS'ye girmiş bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ve yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

Başvuru Kılavuzu İçin

TIKLAYINIZ