Aksaray Gülağaç SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 22 Şubat 2018 13:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aksaray Gülağaç SYDV Personel Alım İlanı
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi işe alım talebi Son Başvuru : 01.03.2018
İl AKSARAY İlçe GÜLAĞAÇ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (word, excel ve powerpoint vb) programlarını kullanabilme becerileri sözlü sınavda uygulamalı test edilecektir.
- Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren, İktisadi ve İdari Bilimlerin bölümleri, Fen Edebiyat Fakülteleri ile diğer fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler, İletişim, bölümlerinin birisinden mezun olmak.
- Başvuran adayların erkek olması ve en az B sınıfı sürücü belgesinin olması, aktif araç kullanabiliyor olması gereklidir.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- I. ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR Alınacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir. 1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3) Sınava son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, ya da askerlik ile ilişkisi bulunmamak, 5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. 7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. 8- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48.maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak. 9- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. 10- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 veya 2017 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, 11- Başvuracak adayların Gülağaç sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olması zorunludur. 12- İşe alınacak personel ( 2 ) İki ay deneme süreli istihdam edilecektir. 13- KHK ile kapatılan Üniversitelerden mezun olanlar başvuru yapamazlar. 14- Sözlü sınav sonucunda istenilen kriterlere uygun aday belirlenememesi halinde sınav komisyonu, Personel alımını gerçekleştirmeme hakkına sahiptir.