Denizli Baklan SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 21 Şubat 2018 15:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denizli Baklan SYDV Personel Alım İlanı
Büro Görevlisi Son Başvuru : 06.03.2018
İl DENİZLİ İlçe BAKLAN Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar ve Ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak ( Buna ilişkin olarak transkript belgesi veya M.E.B bünyesinde ya da bu bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları ile Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak.
- 1.18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 2.Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 3) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının bölümlerin-den, (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları ile Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler Bölümleri) mezun olmak; ancak KHK ile kapatılmış olan Üniversitelerden mezun olanlar hariç ve ÖSYM tarafından yapılan 2016 veya 2017 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 5.Bilgisayar ve Ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak ( Buna ilişkin olarak transkript belgesi veya M.E.B bünyesinde ya da bu bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak ) 6.Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel ve ruhsal hastalık ya da sakatlık ile özrü bulunmamak (Sağlık kurulu raporu sınav da başarılı olan aday için geçerlidir.) 7. Sosyal İletişim becerisine sahip olmak, 8. Mülakatta başarılı olan aday hakkında güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra işe başlatılacaktır. 9. İşin süresi: Belirsiz Süreli ( işe başladığı tarihten itibaren 3 ay deneme süreli ) 10.Başvuru süresi bittikten sonra alınacak personelin 5(Beş) katı aday en yüksek puandan başlayarak sıralanacak ve mülakata çağrılacaktır. Mülakat Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucu en yüksek puanı alan 1 (bir) personel ile sözleşme yapılacaktır. Adaylar; https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx internet adresinden elektronik başvuru yapacaklardır. Posta, şahsen veya 3?üncü kişiler vasıtasıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 11. Bayan personel alımı yapılacaktır. 12. Gerekli Evraklar: Üniversite Diploması (aslı veya noter onaylı sureti) ,Nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS P3 sınav sonuç belgesi, sağlık kurul raporu (Yeni tarihli), Adli sicil kaydı belgesi,ikamatgah belgesi,(Bu belgeler Mülakata hak kazanan adaylar için geçerlidir.)Not:PERSONEL ALIMINA AİT DETAYLI BİLGİ VE İLAN METNİ http://www.baklan.gov.tr/ ADRESİNDE YAYINLANMAKTADIR.