Evde Bakım Projesi Kapsamında Hemşire ve Hasta Bakım Teknikerleri Alınacak

Kaynak : memurlar.net
İlan Giriş : 15 Şubat 2018 16:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Evde Bakım Projesi Kapsamında Hemşire ve Hasta Bakım Teknikerleri Alınacak

Aile sosyal politikalar bakanlığının desteğiyle Esertepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi hasta yaşlı bakım bölümü alan öğretmenleri başkanlığında ekiplerle evde hasta bakımı(hasta veri toplama,banyo yaptırma, ağız bakımı ,saç banyosu ,ilaç düzenleme, TA ve şeker takibi,eğitim,tırnak bakımı,vb...) ve ev temizliğine çıkılacaktır.

Her ekipte(toplam 5 ekip) ekip başı olarak hemşirelik/acil sağlık hizmetleri/acil tıp teknisyenliği / önlisans yaşlı bakım/hasta bakım mezunlarından 1 kişi(üniversite mezunları öncelikli olmak kaydıyla lise mezunları da müracat edebilirler) ,meslek liselerinin hasta- yaşlı bakım ya da aile tüketici hizmetleri mezunlarından birer kişi, ev temizliği yapacak ikişer temizlik elemanı(lise mezunu ise 4 yıl temizlik işinde sigortalı çalışmış,ortaokul ya da ilkokul mezunu ise 10 yıl temizlik işinde sigortalı çalışmış), ikişer öğrenci bulunacaktır. Deneyimli, güleryüzlü, nazik, ekip çalışmasına uyumlu,mesai saatleri içinde yoğun çalışabilecek kişilere öncelik verilecektir.

Ekip başları aktif olarak Keçiören ilçesi içinde araba kullanmak durumunda olduğu için ehliyetinin olması ve trafiğe çıkabiliyor durumda olması gerekmektedir.

Ekipteki her üye maaşlar genel bütçeden karşılanmak üzere usta öğretici olarak alınacak olup maaş: 2000 tl + sigorta dır.Resmi günler ve hafta sonları tatildir, proje koşullarının belirleyeceği biçimde yılda bir ay tatildir.Hafta içi mesai 8-17 dir.

Müracat etmek isteyenler:

Ekte yer alan CV

İstihdam Belgesi(Sigorta Girişi)

Diploma fotokopisi

Savcılıktan doğruluk belgesi

2 fotoğraf ile

Müracatlar ,Esertepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi(Etlik-Ovacık) Teknik Md Yrd Zeynep Yüksel'e yapılacaktır.Şehir dışından müracat etmek isteyenler belgelerini faxla gönderebilirler fakat mülakat açısından belgeleri bizzat gelip teslim etmeleri daha sağlıklı olacaktır.

Fax: 0312 379 00 37

Mail:[email protected]

CV Örneği için tıklayınız