İstanbul Sultanbeyli SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 28 Aralık 2017 11:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Sultanbeyli SYDV Personel Alım İlanı
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 03.01.2018
İl İSTANBUL İlçe SULTANBEYLİ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar Ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak. (Mülakat sürecinde ayrıca sınav yapılacaktır.)
- 4 Yıllık eğitim veren üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler bölümlerinin birinden mezun olmak.
- En az B sınıfı ve üzeri sürücü belgesine sahip olmak. Aktif olarak araç kullanabilmek
- 4 Yıllık eğitim veren üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler bölümlerinin birinden mezun olmak. 2- Bilgisayar Ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak. (Mülakat sürecinde ayrıca sınav yapılacaktır.) 3- Kadın olmak. 4- En az B sınıfı ve üzeri sürücü belgesine sahip olmak. Aktif olarak araç kullanabilmek. 5- İstanbul İli sınırları içerisinde ikamet etmek. 6- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 7- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akli ya da bedensel engelli bulunmamak. 8- Vatandaşların hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak. 9- Başvurular şahsen yapılacak olup, posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 10- İşe alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağırılır. Başvuru tarihinin sona ermesini müteakiben mülakata katılmaya hak kazananlar için mülakat tarihi ve saati Sultanbeyli Kaymakamlığı internet sitesi www.sultanbeyli.gov.tr adresinden ilan edilecektir. Mülakata katılmaya hak kazanacakların bu siteden takip etmeleri gerekmekte olup, kişilerin adresine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.