İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 28 Aralık 2017 09:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

PAMUKKALE ÜNİĞVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizbirimlerine2547 say ılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların, Öğretim Üyesi Başvuru Formu*,Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu*, Askerlik Belgesi ile birlikte başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; Akademik Değerlendirme Belgesini (Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Kurulundan alınacak), özgeçmişlerini, diploma suretlerini, bilim 28.12.2017 tarihinde Habertürk Gazetesi'nde yayımlanan ilana ait düzeltmedir. doktorluğu veya tıpta uzmanlık belgelerini (veya onaylı suretini), askerlik belgelerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili birimlere, İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmaları gerekmektedir.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır. '(http://www.pau.edu.tr/personel/tr/sayfa/form- ve-belgeler)

İLGİLİLERE DUYURULUR.

TIP FAKÜLTESİ


Bölümü

Anabilim Dalı/
Program

Kadro Unvanı

Adet

Der

Açıklama

Dahili Tıp
Bilimleri

Çocuk Sağlığı
Ve Hastalıkları

Yrd. Doç.

1

1

Çocuk hastalıkları alanında
uzmanlığını yapmış olmak ve çocuk
yoğun bakım ya da çocuk acil alanında
yan dal uzmanlık yapmış olmak

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların Öğretim Üyesi Başvuru Formu*, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu*, Askerlik Belgesi ile birlikte başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, Akademik Değerlendirme Belgesini (Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Kurulundan alınacak), yayın listelerini (yayınlardan birisi başlıca araştırma eseri olarak gösterilecektir) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğe,

Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların Öğretim Üyesi Başvuru Formu*, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu*, Askerlik Belgesi ile birlikte başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, Akademik Değerlendirme Belgesini (Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Kurulundan alınacak), yayın listelerini bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğe,

İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

* (http://www.pau.edu.tr/personel/tr/sayfa/form-ve-belgeler)

İLGİLİLERE DUYURULUR.

Bölümü

Anabilim Dalı/Program

Kadro Unvanı

Adet

Der

Açıklama

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Eğitim Bilimleri

Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık

Profesör

1

1

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Kimya

Analitik Kimya

Doçent

1

1

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

Otomotiv Mühendisliği

Otomotiv Mühendisliği

Doçent

2

1

TIP FAKÜLTESİ

Dahili Tıp Bilimleri

İç Hastalıkları (Tıbbı Onkoloji Bilim Dalı)

Profesör

1

1