Düzce Üniversitesi Akademik Personel İlanı/ Değiştirilmiştir

İlan Giriş : 09 Ağustos 2007 09:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Düzce Üniversitesi Akademik Personel İlanı/ Değiştirilmiştir

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden :

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

1. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.Başvurular şahsen ilgili birimlere yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

2. Doçent kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adaylar, anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişlerini, doçentlik belgelerini ve diğer öğrenim belgelerini, nüfus cüzdanı fotokopisini, iki (2) adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını; dört (4) takım olarak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına teslim edecektir.

3. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; dilekçelerine ekleyecekleri, öğrenim belgelerini(noter onaylı), nüfus cüzdanı fotokopilerini, iki (2) adet fotoğraf, üç (3) adet referans mektubu, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, varsa Yabancı Dil Sınav Belgesini (ÜDS , KPDS veya Yükseköğretim Kurulunun eş değerliğini kabul ettiği diğer yabancı dil sınav belgesi) kapsayan dört (4) takım dosya ile kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adaylardan KPDS, veya ÜDS? den en az 65 puan aldığını belgeleyenler yabancı dil sınavını başarmış sayılırlar.

4. Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına başvuran adaylar, başvurduğu görevi, anabilim dalını belirttiği dilekçesine; mezuniyet belgesini, transkriptini (Uzman kadrosuna başvuranlar hariç, diğer başvuranlar için Lisans not ortalaması 100 üzerinden en az 60 veya 4.00 üzerinden 2.00 olmak zorundadır.), özgeçmişini, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, 3 adet referans mektubunu, ALES?ten en az 70 aldığına dair belge ve KPDS veya eş değer sınavdan en az 50 puan aldığına dair Yabancı Dil Belgesini, yayınlanmış veya yayınlanacak bilimsel çalışmalarını da ekleyerek ilgili kadronun ilan edildiği birime şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Meslek Yüksek okullarına başvurularda dil şartı aranmaz. İlgililer, sınava gireceği yabancı dili dilekçelerinde belirteceklerdir. KPDS veya ÜDS?den en az 50 puan almış olanlar; yabancı dil sınavını başarmış sayılırlar. Ayrıca Meslek Yüksek okullarına başvuracak adayların, ALES şartını taşımamaları halinde; alanlarında en az on yıl kamu veya özel sektör tecrübesi aranacaktır.

5. Araştırma Görevliliğine başvuracakların, ilanın son başvuru tarihi itibariyle; Lisans mezunlarının 27, Yüksek Lisans öğrencilerinin ve mezunlarının 29, Doktora öğrencilerinin ve mezunlarının 31 yaşından gün almamış olması gerekmektedir.

6. Bilim alanı yabancı dil ile ilgili olanların (Yrd. Doç. ve Okutman) en az seksen (80), ?B? düzeyi KPDS veya eşdeğer yabancı dil belgesine sahip olmaları şarttır.

7. Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavı 28 Ağustos 2007 Salı günü saat 13.00?de, Meslek Yüksekokuluna başvuran Öğretim Görevlilerinin yabancı dil sınavı aynı gün saat 10.00?da,Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Konuralp yerleşkesinde (Beçi Yörükler) yapılacaktır. Bilim Sınavları da 29 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00?da başvuruda bulundukları birimlerde yapılacaktır.

Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro dereceleri ile ?Düzce Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına başvuru ilkeleri hakkında Yönerge? hükümlerine uygun olması gerekmektedir.

8. İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVANI DER AD. NİTELİĞİ
TIP FAKÜLTESİ          
Temel Tıp Bil. Mikrobiyoloji Doç.Dr . 2 1 Tıp Fakültesi mezunu olmak Naklen atama yapılacaktır.
  Anatomi Yrd. Doç. 4 1 Tıp Fakültesi mezunu olmak
Cerrahi Tıp Bil. Anesteziyoloji Yrd.Doç 3 1 Naklen atama yapılacaktır.
  Genel Cerrahi Yrd.Doç 3 1 Naklen atama yapılacaktır.
  Kalp Damar Cerrahisi Yrd.Doç 3 1  
  Göğüs Cerrahisi Yrd.Doç 3 1  
  Acil Tıp Yrd.Doç 3 1 Acil Tıp alanında uzman olmak
ORMAN FAKÜLTESİ          
Orman Endüstri Mühendisliği Odun Mekaniği ve Tek. Arş.Gör . 7 1  
Peyzaj Mimarlığı Peyzaj Mimarlığı Arş.Gör . 7 1  
TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ          
Makine Eğitimi Tasarım Konstrü . Eğitimi Yrd.Doç 3 1 Makine Eğitimi Bölümü alanından mezun olmak.
  Tasarım Konstrü . Eğitimi Araş. Gör. 7 1 Makine Eğitimi Bölümü alanından mezun olmak.
Elektrik Eğitimi Enerji Tesisleri Eğitimi Yrd.Doç 4 1 Enerji Tesisleri, Gerilim Kararlılığı alanında doktora yapmış olmak ve en az 5 (beş) yıl üniversite deneyimi bulunmak
Eğitim Bilimleri Psikoteknik Yrd.Doç 4 1 Eğitim Psikolojisi alanında doktora yapmış olmak.
  Eğitim Programları Arş.Gör . 7 1 Eğitim Programları alanında Yüksek Lisans ? Doktora yapmış veya yapıyor olmak
Yapı Eğitimi Yapı Eğitimi Arş.Gör . 7 1 Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölümü mezunu olmak
Mobilya Dekorasy . Eğitimi Mobilya Eğitimi Arş.Gör . 7 1 İç Mimari Bölümünde Sanatta yeterlilik yapıyor veya yapmış olmak
  Ağaç Malzeme Eğitimi Arş.Gör . 7 1 Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi mezunu olmak
Elektronik Bilgisayar Eğitimi Elektronik Eğitimi Arş.Gör . 7 1 Teknik Eğitim Fakültesi veya Mühendislik Fakültelerinin Elektronik veya Bilgisayar Bölümü mezunu olmak
  Bilgisayar Sistemleri Eğ. Arş.Gör . 7 1 Teknik Eğitim Fakültesi veya Mühendislik Fakültelerinin Elektronik veya Bilgisayar Bölümü mezunu olmak
SAĞLIK YÜKSEKOKULU          
  Hemşirelik Yrd.Doç 4 1 Hemşirelik Alanında Doktora yapmış olmak
  Hemşirelik Esasları Araş. Gör. 7 1 Hemşirelik Mezunu olmak
  Kadın Doğum Hemşireliği Araş. Gör. 7 1 Hemşirelik Mezunu olmak
AKÇAKOCA TUR. İŞLT. ve OTELCİLİK YÜKSEKOKULU          
  Turizm İşletmeciliği Yrd. Doç. 4 1 Ekonomik Kalkınma ve Turizm Alanında Doktora yapmış olmak
  Turizm İşletmeciliği Araş. Gör. 7 1  
DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU   Yrd. Doç. 4 1 Yüksek Lisans ve Doktorasını yurt dışında İngilizce Dili Eğitimi alanında yapmış olmak
    Öğr . Gör. 5 1 Endüstriyel Otomasyon alanında görevlendirilmek üzere Teknik Eğitim Fakülteleri Elektrik/ Elektronik Öğretmenliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği/ Kontrol Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. En az 3(üç) yıl öğretmenlik veya Yüksek Lisans yapmış olmak tercih nedenidir.
    Öğr . Gör 6 2 Endüstriyel ? Elektronik alanında görevlendirilmek üzere Teknik Eğitim Fakülteleri Elektrik/Elektronik Öğretmenliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği/ Kontrol Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. En az 3(üç) yıl öğretmenlik veya Yüksek Lisans yapmış olmak tercih nedenidir.
    Öğr . Gör. 6 1 Elektronik Haberleşme Programında görevlendirilmek üzere Teknik Eğitim Fakülteleri Elektrik/Elektronik Öğretmenliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği/ Kontrol Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. En az 3(üç) yıl öğretmenlik veya Yüksek Lisans yapmış olmak tercih nedenidir.
    Öğr . Gör. 6 1 Teknik Eğitim Fakültelerinin Otomotiv Eğitimi mezunu olmak, En az 3 (üç) yıl öğretmenlik/ Endüstri deneyimi veya alanında yüksek lisans yapmış olmak tercih nedenidir
    Öğr . Gör. 6 1 Genel Hukuk, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Ticaret Hukuku ve Vergi Hukuku derslerini vermek üzere. Hukuk Fakültesi Mezunu ve Avukatlık stajını yapmış olmak, Yüksek Lisans yapmış veya yapıyor olmak tercih sebebidir.
    Öğr . Gör. 6 1 Genel ve Teknik İletişim alanında görevlendirmek üzere İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olmak
AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU   Öğr . Gör. 5 1 Dış Ticaret ve Avrupa Birliği alanında görevlendirilmek üzere İktisadi ve İdari Bilimler ve Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi veya Uluslar arası İlişkiler bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. Dış Ticaret ve Avrupa birliği konularında Lisans Üstü çalışma yapmış olmak tercih nedenidir.
REKTÖRLÜK Türk Dili Okutman 7 1 Üniversitelerin Türk Dili* veya Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümü mezunu olmak.
  İngilizce Okutman 7 1 Üniversitelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı*, İngilizce Öğretmenliği, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olmak.
  Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi Okutman 6 1 Üniversitelerin Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden mezun ve alanında Yüksek Lisans yapmış olmak.
    Uzman 5 1 Bilgi İşlem Merkezinde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ?Elektronik Mühendisliği mezunu olmak.
    Uzman 5 1 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü mezunu olmak. Üniversitemiz birimlerindeki spor etkinliklerini yürütmek için görevlendirilecektir.