Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/4064/
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 12:57

Ziraat Bankası personel alım ilanı

Ziraat Bankası, bölgesel personel ihtiyacını gidermek amacıyla 1,000 yeni personel alacak. Yeni personelden, tercih ettiği ilde beş yıl çalışması istenecek. Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olan adaylardan, 2006 ve 2007 KPSS sınavının belirlenen puan türlerinden yeterli puanı almış olmaları istenmekte...

Haber Tarihi : 06 Ağustos 2007 16:35
Ziraat Bankası personel alım ilanı

SERVİS GÖREVLİSİ (ASG1)

Bankacılık hizmet ve faaliyetlerini, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin mevzuatına ve iş akışlarına uygun olarak yürütmek üzere bankoda görevlendirilecektir.

Servis Görevlisi (ASG1) Özel Şartları

ASG1 Çalışılacak İl Tablosu

SERVİS GÖREVLİSİ (ASG2)

T.C.Ziraat Bankası A.Ş.'nin tarımsal pazarlama stratejileri çerçevesinde tarımsal pazarlama ve kredilerle ilgili işlemlerini yerine getirmek üzere görevlendirilecektir.

Servis Görevlisi (ASG2) Özel Şartları

ASG2 Çalışılacak Bölge Tablosu

AVUKAT

Bankamız Baş Hukuk Müşavirliğinin görevlendirmeleri doğrultusunda Bankamız birimlerinin karşılaştığı her türlü hukuki uyuşmazlık (dava, yasal takibat) işlemlerini yürütmek, personelin mali ve cezai sorumluluğuna ilişkin olanlar, tüm idari davalar, iş davaları da dahil olmak üzere Banka leh ve aleyhine açılan davaları izlemek ve sonuçlandırılmasını sağlamak, Bankayı adli merciler nezdinde temsil etmek üzere görevlendirilecektir.

Avukat Özel Şartları

Müfettiş Yardımcılığı Sınavı için tıklayınız...

İşe Alma Süreci

Eleman ihtiyacı duyulan görevlere, tanımlanan unvanlarla alınacaklar için, İnsan Kaynakları Yönetmeliğinde belirtilen genel şartların yanında, işin özelliğine göre, eleman açığı bulunan ünitenin önerileri de değerlendirilerek özel şartlar belirlenir ve ilan edilir.

Bankamıza tüm iş başvurularının yazılı olarak yapılması esastır. Yazılı sınava girmek ve/veya mülakata katılmak isteyenler, İş Başvuru Formunu doldurarak, ilanlarda belirtilen yerlere başvurur. İşin özelliğine göre, İş Başvuru Formuna banka tarafından istenen diğer belgeler eklenir.

Sosyal Olanaklar

Ziraat Bankası ailesini oluşturan tüm çalışanlarımız çeşitli sosyal hak ve olanaklardan yararlanmaktadır. Bankamız çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri, İdari, Sosyal ve İletişim Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen sağlık hizmetleri işlemleri çerçevesinde, hem Bankamız bünyesindeki sağlık ünitelerinden yararlanabilmekte, hem de diğer resmi ve özel sağlık kuruluşlarından hizmet alabilmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir'de çalışan personelimiz için servis imkanı bulunmaktadır. Tüm çalışanlarımıza öğle yemeği imkanı tanınmaktadır. Görev yerinde; Bankamıza ait lojmanların bulunması halinde, ihtiyaç duyan personelimize, belli kurallar dahilinde lojman tahsisi yapılabilmektedir. Ankara ve İstanbul'da bulunan kreş-yuvalarımızdan personel çocukları faydalanabilmektedir. Didim Akbük'te bulunan kampımız yaz ayları boyunca personelimize hizmet vermektedir.