Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 18 Aralık 2017 10:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Dicle Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır.

1 - Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.

2 - Kadrolara müracaat eden adaylar başvurularında Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan ve (http://www.dicle.edu.tr) adresindeki "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine" uymaları gerekmektedir. Bu kriterlere uygun olmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

3 - Profesör kadroları daimi statüde olup; adaylar başlıca araştırma eserlerini de belirttikleri dilekçelerine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan çalışmalarının 1 takımını dosya halinde; dosyadaki tüm bilgi ve belgelerin de PDF ortamında 5 adet CD ye aktarılarak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

4 - Süresi içerisinde yapılmayan başvurular ile Rektörlükçe kurulacak başvuru ön değerlendirme komisyonu tarafından eksik belgeli olduğu tespit edilen ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

5 - Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar için (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini sunmaları zorunludur.

S.No

Birimi

Bölüm

Anabilim Dalı

Kadro Unvanı

Derece

Adet

1

Ziraat Fakültesi

Bitki Koruma

Entomoloji

Profesör

1

1

2

Diş Hekimliği Fakültesi

Klinik Bilimleri

Pedodonti

Profesör

1

1

3

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Kardiyoloji

Profesör

1

1

4

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Radyoloji

Profesör

1

1

5

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Göğüs Cerrahisi

Profesör

1

1