İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Namık Kemal Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Aralık 2017 10:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Namık Kemal Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR (DOÇENT, YARDIMCI DOÇENT)

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesi hükümlerine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan Doçent kadrolarına başvuracak adayların Personel Daire Başkanlığına Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların ise ilgili birime şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, başvurdukları; Bölüm ve Anabilim Dalını belirten dilekçelerine, ekleyecekleri, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisi, doktora/tıpta uzmanlık belgesi Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinde yer alan puanlama kriterlerine göre hazırlanmış Akademik çalışmalarının puanlanmış listesini ve yayın listesini (4) takım dosya halinde vereceklerdir.

Doçent kadroları devamlı statüde olup, başvuruda bulunacak adayların başvuracakları bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişini, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisi, Doçentlik Başarı Belgesi, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinde yer alan puanlama kriterlerine göre hazırlanmış Akademik çalışmalarının puanlanmış listesini ve yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını (4) dört takım halinde vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan doktora diploması ile unvanların Üniversitelerarası Kurul'ca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyeceklerdir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün olup; posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

NKU Öğretim Üyeliğine başvuracak Adaylar, Özgeçmiş ile yayınlarını ve diğer akademik çalışmalarını puanlama formu formatına http://personel.nku.edu.tr adresinde yer alan Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinden ulaşılabilir.

BİRİM

BÖLÜM

ABD

KADRO UNVANI

KADRO DER.

ADET

KOŞULLARI

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Doçent

1

1

Defisit sendrom şizofreni ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Mimarlık

Restorasyon

Yardımcı Doçent

1

1

Mimarlık Lisans mezunu olmak. Mimarlık alanında Doktora yapmış olmak.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Mimarlık

Yapı Bilgisi

Yardımcı Doçent

5

1

Mimarlık Lisans mezunu olmak. Mimarlık alanında Doktora yapmış olmak.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Sinema Televizyon

Sinema-Televizyon

Yardımcı Doçent

1

1

Radyo, Televizyon ve Sinema alanında Doktora yapmış olmak. Video prodüksiyon, animasyon teknikleri ve çağdaş sanat üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Antrenörlük Eğitimi

Antrenörlük Eğitimi

Yardımcı Doçent

3

1

Beden Eğitimi ve Spor alanında Doktora yapmış olmak. Fizyolojik ve performans gelişimi üzerine çalışmalar yapmış olmak.