Namık Kemal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 31 Temmuz 2007 11:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Namık Kemal Üniversitesi Akademik Personel İlanı
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddeleri uyarınca öğretim elamanı alınacaktır. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan profesör ve doçent kadrolarına başvuracak adayların, ilanın yayımdan itibaren 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına; diğerlerinin ilgili Dekanlıklara/ Müdürlüklere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Profesör ve doçent kadroları devamlı statüde olup, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adayların, "Namık Kemal Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkeleri'"ne göre başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri iki adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, nüfus cüzdanı sureti ile özgeçmiş, yayın listesi (profesör adayları başlıca araştırma eserini belirtecek) ve yayınlarını kapsayan dosyalarını profesör adayları 6, doçent adayları 4 nüsha halinde vereceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, "Namık Kemal Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkeleri'"ne göre başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doktora/tıpta uzmanlık belgesi ile özgeçmiş, yayın listesi, yabancı dil belgesi (ÜDS 55 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadilli bir puan), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya vereceklerdir. Yabancı Dil Belgesi olmayanların ilgili birimlerce yapılacak yabancı dil sınavından en az 70 puan almaları gerekmektedir.

Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde başvuracakları anabilim dalı/program/sanat dalını belirterek ekinde; özgeçmiş, askerlik belgesi, nüfus cüzdan örneği, onaylı mezuniyet belgesi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte var ise ilgili dalda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosyayı vereceklerdir.
Enstitü Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuran adayların Üniversitemize bağlı Lisansüstü eğitim öğrencisi olmaları gerekmekte olup, 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesine göre atamaları yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca onaylanmış olması gereklidir.