Kütahya Çavdarhisar SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 20 Kasım 2017 12:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kütahya Çavdarhisar SYDV Personel Alım İlanı
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 27.11.2017
İl KÜTAHYA İlçe ÇAVDARHİSAR Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - 11. İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak.
- Eğitim Fakülteleri Hariç
- 12. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak.
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak 3. 18 yaşını bitirmiş olmak. 4. Sınava son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. 5. Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, 6. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu? nun 48. Maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak 7. Görevini devamlı yapmasını engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. 8. Sınava girecek adayların en az altı ay önceden Kütahya İli veya İlçelerinde ikamet etmiş olması. 9. Sadece örgün eğitim veren 4 yıllık fakültelerden mezun olmak. (Eğitim Fakültelerinden mezun olanlar hariç) 10. Öğrenci, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016-2017 yıllarında yapılan KPSS (Lisans mezunu olarak) sınavına girmiş olup KPSS-P3 puan türüne göre en az 60 (altmış) puan almış olmak, 11. İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak. 12. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak.

ÇAVDARHİSAR İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI TARAFINDAN BELİRSİZ SÜRELİ SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ (DAİMİ PERSONEL) ALIM İLANI 20/11/2017

I-ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

Alınacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir.

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

3. 18 yaşını bitirmiş olmak.

4. Sınava son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

5.Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

6. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu' nun 48. Maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak

7. Görevini devamlı yapmasını engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

8. Sınava girecek adayların en az altı ay önceden Çavdarhisar İlçesinde ikamet etmiş olması.

9. Sadece örgün eğitim veren 4 yıllık fakültelerden mezun olmak. (Eğitim Fakültelerinden mezun olanlar hariç)

10. Öğrenci, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016-2017 yıllarında yapılan KPSS (Lisans mezunu olarak) sınavına girmiş olup KPSS-P3 puan türüne göre en az 60 (altmış) puan almış olmak,

11. İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak.

12. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak.

II-BAŞVURU AŞAMASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

1. İşe başvuru dilekçesi (dilekçede, adayların tebligatlar için yazışma adresleri ile ev ve cep telefon numaralarının belirtmesi gerekmektedir.)

2. Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arakalı fotokopisi

3.Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf.

4. KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi.

5. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya aslı idarece onaylanmış sureti,

6. Adli Sicil Belgesi.

7.Ehliyet Fotokopisi

8.Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu,

9. Askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti/askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair belge,

10. Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi.

11. Daha önceden çalıştığı yerlerden varsa almış olduğu referans mektubu.

12. Kendi el yazısı ile yazılmış olan özgeçmiş mektubu. (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

III-BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Sınava katılmak isteyen adaylar, istenilen bilgi ve belgeleri en geç 28.11.2017 Salı günü saat:17.30' a kadar Çavdarhisar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Hükümet Konağı Kat:2, 43710 Çavdarhisar/KÜTAHYA adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla teslim etmek zorundadırlar. Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular ile postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

2- Başvuran adaylar, KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 4 katı aday (4 kişi ) sözlü sınava çağrılacaktır.

3- Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi en geç 29.11.2017 Çarşamba günü Kaymakamlık internet sitesinden (www.cavdarhisar.gov.tr) duyurulacak; ayrıca Vakfın 0 274 351 2397 numaralı telefonundan da öğrenilebilecektir. Diğer taraftan sınava girmeye hak kazanan adayların, işe başvuru dilekçelerinde bildirdikleri cep telefonları aranılarak bilgi verilecektir. Bu bildirimler tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

4- Sözlü sınav, 30.11.2017 Perşembe günü saat: 10.00' da Çavdarhisar Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Mütevelli Heyeti tarafından belirlenen sınav komisyonu tarafından yapılacaktır. Adaylar sözlü sınava, açıklanan listedeki sıralarına göre alınacaktır.

5- Sözlü sınava katılmak üzere çağrılan 4 adayın herhangi birisinin sınava gelmediğinin anlaşılması halinde, sözlü sınav ileriki bir tarihe ertelenecek ve sınava gelmeyen aday veya adayların yerine, ilk başvuru aşamasında KPSS puanı sıralamasına göre hazırlanan listedeki sıradaki aday, sözlü sınava çağrılacaktır.

6- Sözlü sınavda; adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (word, Excel ve Powerpoint programlarını kullanabilme, grafik ve slayt hazırlama), kendilerini ifade edebilme, hal ve hareket, kişilik özellikleri, mesleğe uygunluk, strese dayanıklılık, mesleki bilgi-beceri ve genel kültürleri değerlendirilecektir.

7- Başarı sıralaması yapılırken KPSS puanının %60' ı ile sözlü sınav notunun %40' ı hesaba katılacaktır. Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için sınavdan 100(yüz) puan üzerinden en az 60 (altmış) puan alınması gerekmektedir. Sözlü sınava katılan ve 60' tan az olmamak üzere en yüksek puanı alan ilk bir kişi işe alınacaktır. Sınav sonucuna göre 2 nci ve 3 ncü sırada yer alacak olan kişiler ise, 1 nci ve 2 nci yedek olarak belirlenecektir. Kendilerine yapılacak tebligata rağmen 15 gün içerisinde işe başlamayan adayın yerine sıradaki yedek aday, işe başlamak üzere davet edilecektir.

8- Sınav sonuçları 01.12.2017 günü Kaymakamlık internet sitesinden duyurulacak; ayrıca iadeli taahhütlü mektup ile sınavı kazanan asil ve yedek adayların tebligat adresine postalanmak suretiyle bildirilecektir. Ancak bu tebligat, adayın istemesi halinde, Vakıf Başkanlığında imza karşılığında da yapılabilecektir.

9- Sınavı kazanan adaylar, başvuru sırasında sundukları belgelerin asıllarını ibraz etmek zorundadırlar. Sınava başvuru şartlarını taşımadığı halde, sahte veya yanlış beyan ve belgeler ibraz etmek suretiyle sınava başvurduğu sonradan anlaşılan adayların sınavları, kazanmış olsalar bile geçersiz sayılacak, sözleşme imzalamışlarsa, sözleşmeleri Vakıf tarafından tek taraflı olarak feshedilecektir. Ayrıca bunlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

10- Sınavda başarılı olan ve işe başlayacak adayların 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu gereğince Mal Bildirimi Belgesi ile Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi Belgesi' ni doldurarak Vakfa teslim etmeleri gerekmektedir.

11- Sözlü sınav sonucunda istenilen kriterlere uygun aday belirlenememesi halinde, Vakıf Mütevelli Heyeti, personel alımı gerçekleştirme hakkına sahiptir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kadir YURDAGÜL

Kaymakam