İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Germeçtepe-Kırcalar Sulama Birliği İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 23 Ekim 2017 16:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Germeçtepe-Kırcalar Sulama Birliği İşçi Alım İlanı

KASTAMONU ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

GERMEÇTEPE-KIRCALAR SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 01 Kasım 2017
Yayınlanma Tarihi : 23 Ekim 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:

Birlik bnyesinde bro işlerinde alıştırılmak zere; Bilgisayarlı muhasebe işi, tahsilat, veri girişleri, kurumlara evrak dağıtımı, bankalara para gtrp para yatırma işlerini yapabilecek ve broda diğer iş/işlemleri yapabilecek Bilgisayar Destekli Muhasebe Grevlisi mesleğinde 1(Bir) kişi alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR: Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde herhangi bir İŞKUR İl Mdrlğne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının srekli (daimi), geici işgc taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, ncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dhil edilecektir. Talebe mracaat edenlerin talep sayısının katından fazla olması durumunda aşağıda belirtilen yer ve tarihte kura ekimi yapılacaktır. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

ÖZEL ŞARTLAR:

1. Başvuran adaylardan başvurduğu pozisyona ait en az 5 (beş) yıllık iş deneyimi olduğunu SGK Hizmet Dkm ile belgelendirmesi istenecek olup istenen belgeyi teslim edemeyenler noter kura ekimine katılamayacaklardır.

2. Alınacak personele asgari cret denecektir.

3. İşe alınacak kişi Bankalara, Vergi Dairesi ve diğer kurumlara gnderileceğinden A2 ve B sınıfı ehliyetlere sahip olması gerekmektedir.

Kura Tarihi ve Yeri: 08.11.2017 Çarşamba gn, 14:30da Kastamonu 2.Noterliğinde yapılacaktır.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Bilgisayar Destekli Muhasebe Görevlisi5

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
Kastamonu 2.Noterliği08.11.201714:00 - 15:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : DSİ 231. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
37100 KASTAMONU MERKEZ
KASTAMONU / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı SoyadıGERMEÇTEPE SULAMA BİRLİĞİ
Ünvanı
Telefon No0366 212 2328
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli