Denizli Tosunlar Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Temmuz 2007 13:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denizli Tosunlar Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sınav Yönetmeliğine göre Tosunlar Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır. Atanacakların;
1- Türk Vatandaşı olmak
2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. (A) maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak
4- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak
5- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
6- Başvuran adaylardan G.İ.H. için alınacak 1 adet Zabıta Memuru Kadrosu için minumum 2004 ve 2006 yılında yapılan sınavda en az 55 KPSS puanı alma şartı aranacaktır.
7- G.İ.H. için alınacak 1 adet Zabıta Memur Kadrosu için Sınav tarihi itibariyle 27 yaşından gün almamış olmak, lise ve dengi okul muzunu olmak, Denizli ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak ve bunu belgelendirmek, Bayan olmak, Boyu 1.65 den yukarı olmak,Belediye ile ilgili bilgilere sahip olmak ve belgelendirmek ,Personel işleri hakkında bilgi sahibi olmak ve belgelendirmek, Excel, word ve xp programını iyi derecede bilmek, en az 3 yıl Belediyede çalışmak ve bunu belgelendirmek, B sınıfı sürücü belgesi olmak. Sınavı sonuçlandırıp sonuçlandırmamak Belediye Başkanının yetkisindedir.
Sınav Belediye Meclisi Toplantı Salonunda 07/08/2007 Salı günü saat 10:00 tarihinde sözlü şekilde yapılacak olup, idare başvuranların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağırır. Sınav:
a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.
Başvurular Tosunlar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta ve internetle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihi gazete ilan tarihinde başlayıp 01/08/2007 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.
Başvuru için istenen evrak:
- T.C.Kimlik Numarası
- KPSS Sonuç Belgesi
- Diploma Örnekleri
NOT: Zabıta Memuru olacak adayların Memurluktan Sonra Kasaba hudutları içerinde oturması zorunludur.

Alınacak Kadro Ünvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
Zabıta G.İ.H 5 1 Lise ve dengi okul mezunu olmak.