İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Eskişehir Şeker Fabrikası Geçici İşçi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 12 Ekim 2017 17:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eskişehir Şeker Fabrikası Geçici İşçi Alım İlanı

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. ESKİŞEHİR ŞEKER FABRİKASINA KİMYA MÜHENDİSİ ALIMI HAKKINDA DUYURU

Eskişehir Şeker Fabrikasında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre 2 (İki) Kimya Mühendisi işe alınacaktır. . İşgücü talebimiz Türkiye İş Kurumu'nun web sayfasında yayımlanacaktır. . Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 13.10.2017 tarihinden itibaren öğrenilebilir. . Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil haklarının bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslara göre 657 sayılı Kanunun 4/C maddesi kapsamında geçici personel olarak atanamayacaklardır.

BAŞVURULARDA ARANACAK ŞARTLAR

Fakültelerin kimya mühendisliği bölümü mezunu olmak,

En az 1 (bir) yıl bioetanol işinde çalışmış olmak,

Sağlık durumlarının tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması. (İlgililerden işe başlatılmadan önce tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu istenecektir.)

Eleman Alımı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından ulusal düzeyde yapılacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının daimi işgücü taleplerine yapılan başvurularla ilgili yazışmalarda kişilerin yazışma adreslerindeki Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

Sözlü sınav Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü (ANKARA) adresinde yapılacak olup sınav tarihi sınava katılacak adayların açıklanması sırasında duyurulacaktır.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, 13-20 Ekim 2017 tarihleri arasında talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

İşe alınacak elemanlar 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında işe alınacak ve kendileriyle belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalanacaktır.

KPSS'den, P-3 puan türünden en az 60 puan almak.

İLAN OLUNUR