İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çay İşletmeleri Genel Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 15 Ağustos 2017 16:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çay İşletmeleri Genel Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

SÜRMENE HİZMET MERKEZİ

ÇAYKUR ARAKLI ÇAY FAB.MÜD.
Son Başvuru Tarihi : 24 Ağustos 2017
Yayınlanma Tarihi : 15 Ağustos 2017

Genel Şartlar ve Notlar

ÇAYKUR Araklı Çay Fabrikasında alıştırmak zere Eski Hkml geici işi alınacaktır.- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayınlandığı Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlğne bağlı Srmene Hizmet Merkezinden veya bulunduğu yere en yakın Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlklerinden şahsen, ayrıca www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler.

- Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

-Talebe Terrle Mcadelede yaralananlar (TYM) başvuru yapabilir.

- Mracaat tarihleri akışan, ÇAYKURun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanların, tercihleri doğrultusunda sadece bir talebe mracaatları kabul edilecektir.

- Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir.

- Bu talebe yapılacak başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Ancak, işgc talebi ilan edildikten sonra başvuru sresi ierisinde diğer illerden ikametini Trabzon ili veya ilelerine taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

- Bu talep sonucunda işe alınacak işiler doğrudan noter kurasıyla belirlenecektir. Öncelikliler de dahil olmak zere talep şartlarına uygun tm başvuru sahipleri arasından aık iş sayısı kadar asıl ve ihtiya duyulacak sayıda yedek personel ÇAYKUR tarafından doğrudan kurayla belirleneceğinden 06 .09. 2017 tarihinde saat 13:30da Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonunda Noter huzurunda kura ekilişi yapılacaktır.

- Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar eğitim durumu, tecrbe vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını ÇAYKURa ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar asıl listeden ıkarılacaktır. Asıl listeden ıkarılan adayların yerine aynı sayıda ve sıra gzetilerek yedek listede yer alan adaylar dahil edilecektir.

- Talep, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlğ bağlı Srmene Hizmet Merkezinden yayınlamış olup, (Tlf: 0 462 746 15 85 - 0 462 746 15 50- Faks: 0 462 746 15 05, e-posta: [email protected]) detaylı bilgi alınabilir.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
RİZE YENİŞEHİR KAPALI SPOR SALONU06.09.2017Öğleden Sonra (13:00 - 18:00)

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : CUMHURİYET CAD. YOLGÖREN MAH. N:147/
61700 ARAKLI
TRABZON / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :AKÇAABAT, ARAKLI, ARSİN, ÇAYKARA, MAÇKA, OF, SÜRMENE, TONYA, TRABZON MERKEZ, VAKFIKEBİR, YOMRA, BEŞİKDÜZÜ, ŞALPAZARI, ÇARŞIBAŞI, DERNEKPAZARI, DÜZKÖY, HAYRAT, KÖPRÜBAŞI/TRABZON, ORTAHİSAR

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 8
Çalışma Şekli Geçici / Tam Süreli


RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 24 Ağustos 2017
Yayınlanma Tarihi : 15 Ağustos 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE - Çay İşletmeleri Genel Mdrlğ (ÇAYKUR) tarafından, Rize ili ve ilelerinde ikamet eden, geici-mevsimlik işi statsnde alıştırılmak zere, en az ilkokul mezunu, Beden İşisi (Genel) mesleğinde eski hkml 21 kişilik işi alımı yapılacaktır. -Bu talebe sadece eski hkml veya terrle mcadelede yaralanan (TMY) statsnde kayıtlı iş arayanlar başvurabilirler. - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlkleri ile Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden ilgili talebe başvuru yaparak mracaatta bulunabilirler. - Mracaat tarihleri akışan, ÇAYKUR un birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanların, tercihleri doğrultusunda sadece bir talebe mracaatları kabul edilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Bu talebe yapılacak başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Ancak, işgc talebi ilan edildikten sonra diğer illerden ikametini Rize ili veya ilelerine taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. - Bu talep sonucunda işe alınacak işiler doğrudan noter kurasıyla belirlenecektir. Öncelikliler de dahil olmak zere talep şartlarına uygun tm başvuru sahipleri arasından aık iş sayısı kadar asıl ve ihtiya duyulacak sayıda yedek personel ÇAYKUR tarafından doğrudan kurayla belirleneceğinden 06.09.2017 Çarşamba gn saat 13:30 da Rize Yenişehir Kapalı Spor salonunda Noter huzurunda kura ekilişi yapılacaktır. - Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar eğitim vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını ÇAYKURa ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar asıl listeden ıkarılacaktır. Asıl listeden ıkarılan adayların yerine aynı sayıda ve sıra gzetilerek yedek listede yer alan adaylar dahil edilecektir. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurularının geersiz hale getirilmesi ve işe alım işlemlerinin iptal edilmesinde, Kurumun ve ÇAYKURun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Talep, Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlğ tarafından yayımlamış olup, (Tlf: 0 (464) 213 04 10/ 214 04 36/ 213 04 50/ 213 04 53 Faks: 0 (464) 213 04 09, e-posta: [email protected]) detaylı bilgi alınabilir.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
RİZE YENİŞEHİR KAPALI SPOR SALONU06.09.201713:00 - 14:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : CUMHURİYET ÇAY FABRİKASI
53800 RİZE MERKEZ
RİZE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ARDEŞEN, ÇAMLIHEMŞİN, ÇAYELİ, FINDIKLI, İKİZDERE, KALKANDERE, PAZAR/RİZE, RİZE MERKEZ, GÜNEYSU, DEREPAZARI, HEMŞİN, İYİDERE

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 21
Çalışma Şekli Geçici / Tam Süreli


ARTVİN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇAYKUR ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 24 Ağustos 2017
Yayınlanma Tarihi : 15 Ağustos 2017

Genel Şartlar ve Notlar

Çay İşletmeleri Genel Mdrlğ (ÇAYKUR) tarafından Arhavi ilelesindeki fabrikasında alıştırılmak zere Beden İşisi(Genel) mesleğinde ,eski hkml geici işi alımı yapılacaktır. Mevsimlik eski hkml işiler ihtiya durumuna gre 11 Eyll 2017 tarihinde Arhavi Çay Fabrikasında işe başlatılacaklardır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde Artvin Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlğ nden şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Bu talebe eski hkml ve terrle mcadelede yaralananlar (TMY) da başvurabilirler. - Mracaat tarihleri akışan, ÇAYKUR un birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanların, tercihleri doğrultusunda sadece bir talebe mracaatları kabul edilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Bu talebe yapılacak başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Ancak, işgc talebi ilan edildikten sonra diğer illerden ikametini Artvin ili veya ilelerine taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. - Bu talep sonucunda işe alınacak işiler noter kurasıyla belirlenecektir. 06 Eyll 2017 tarihinde saat 13:30 da Rize Yenişehir Kapalı Spor salonunda noter huzurunda kura ekilişi şeklinde yapılacaktır. - Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar eğitim, tecrbe durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını ÇAYKUR a ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar asıl listeden ıkarılacaktır. Asıl listeden ıkarılan adayların yerine aynı sayıda ve sıra gzetilerek yedek listede yer alan adaylar dahil edilecektir. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurularının geersiz hale getirilmesi ve işe alım işlemlerinin iptal edilmesinde, Kurumun ve ÇAYKUR un yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Talep, Artvin Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlğ tarafından yayımlamış olup, (Tlf: 0 (466) 212 33 77/ Faks: 0 (466) 212 10 88, e-posta: [email protected]) detaylı bilgi alınabilir.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu06.09.201713:00 - 14:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : ARHAVİ ÇAY FABRİKASI
MUSAZADE MAH. ATATÜRK BULVARI NO:16-A/2
82000 ARHAVİ
ARTVİN / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ARDANUÇ, ARHAVİ, ARTVİN MERKEZ, BORÇKA, HOPA, ŞAVŞAT, YUSUFELİ, MURGUL

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Geçici / Tam Süreli


GİRESUN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇAYKUR TİREBOLU ÇAY FABRİKASI
Son Başvuru Tarihi : 24 Ağustos 2017
Yayınlanma Tarihi : 15 Ağustos 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Çay İşletmeleri Genel Mdrlğ (ÇAYKUR) tarafından, Giresun ili Tirebolu ilesinde bulunan fabrikada alıştırılmak zere, Giresun ili ve ilelerinde ikamet eden, geici-mevsimlik işi statsnde , en az ilkokul mezunu, Beden İşisi (Genel) mesleğinde eski hkml 2 kişilik işi alımı yapılacaktır.

-Bu talebe sadece eski hkml veya terrle mcadelede yaralanan (TMY) statsnde kayıtlı iş arayanlar başvurabilirler.

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlkleri ile Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden ilgili talebe başvuru yaparak mracaatta bulunabilirler.

- Mracaat tarihleri akışan, ÇAYKUR un birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanların, tercihleri doğrultusunda sadece bir talebe mracaatları kabul edilecektir.

- Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir.

- Bu talebe yapılacak başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Ancak, işgc talebi ilan edildikten sonra diğer illerden ikametini Giresun ili veya ilelerine taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

- Bu talep sonucunda işe alınacak işiler doğrudan noter kurasıyla belirlenecektir. Öncelikliler de dahil olmak zere talep şartlarına uygun tm başvuru sahipleri arasından aık iş sayısı kadar asıl ve ihtiya duyulacak sayıda yedek personel ÇAYKUR tarafından doğrudan kurayla belirleneceğinden 06.09.2017 Çarşamba gn saat 13:30 da Rize Yenişehir Kapalı Spor salonunda Noter huzurunda kura ekilişi yapılacaktır.

- Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar eğitim vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını ÇAYKURa ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar asıl listeden ıkarılacaktır. Asıl listeden ıkarılan adayların yerine aynı sayıda ve sıra gzetilerek yedek listede yer alan adaylar dahil edilecektir.

- Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurularının geersiz hale getirilmesi ve işe alım işlemlerinin iptal edilmesinde, Kurumun ve ÇAYKURun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Talep, Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Mdrlğ tarafından yayımlamış olup, (Tlf: 0 (454) 214 00 71/ 214 00 91 Faks: 0 (454) 214 00 11, e-posta: [email protected]) detaylı bilgi alınabilir.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu06.09.2017Öğleden Sonra (13:00 - 18:00)

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : A.ŞÜKRÜ OKAN CAD. KÖRLİMAN MAH. /
28500 TİREBOLU
GİRESUN / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ALUCRA, BULANCAK, DERELİ, ESPİYE, EYNESİL, GİRESUN MERKEZ, GÖRELE, KEŞAP, ŞEBİNKARAHİSAR, TİREBOLU, PİRAZİZ, YAĞLIDERE, ÇAMOLUK, ÇANAKÇI, DOĞANKENT, GÜCE

İrtibat Bilgileri

Adı SoyadıYusuf Ziya Alim
ÜnvanıGenel Müdür Yard.
Telefon No0(464) 213 02 11
E-Posta[email protected]

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Geçici / Tam Süreli