İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Anadolu Üniversitesi sözleşmeli 18 personel alacak

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 11 Ağustos 2017 09:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, 18 (onsekiz) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Özel Şartlar :

KPSS B grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle (Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türü dikkate alınacaktır. Sadece bir unvan için başvuruda bulunulacaktır. Birden fazla unvan için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.) yerleştirme yapılacak unvanlar.

UNVANI : ADET ARANILAN NİTELİKLER :

Tekniker (1.Grup) 1 Meslek Yüksekokullarının İnşaat Teknolojisi bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Tekniker (2.Grup) 2 Meslek Yüksekokullarının Yapı Tesisat Teknolojisi bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Tekniker (3.Grup) 2 Meslek Yüksekokullarının Elektrik bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Tekniker (4.Grup) 3 Meslek Yüksekokullarının Makine bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Tekniker (5.Grup) 2 Meslek Yüksekokullarının Radyo ve Televizyon Teknolojisi veya Radyo ve Televizyon Programcılığı mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Tekniker (6.Grup) 1 Meslek Yüksekokullarının Restorasyon bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Büro Personeli 3 Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama veya Web Teknolojileri ve Programlama bölümü önlisans mezunu olmak.

Destek Personeli 4 Ortaöğretim kurumlarından mezun olmak.

Genel Şartlar:

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı DMK' nın 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilişkisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı DMK'nın 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.

4- Mesleki tecrübenin belirlenmesinde alanındaki tecrübe belgesi dikkate alınacaktır.

5- İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde (15. Günün

mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile birlikte Anadolu Üniversitesi

Personel Dairesi Başkanlığı - Yunusemre Kampüsü Eskişehir adresine şahsen

veya son başvuru tarihinde Üniversitemize ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

(Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş

ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.)

ADAYLARIN SINAV DEĞERLENDİRMESİ:

1- Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü, Ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü dikkate alınacaktır.

2- 2016 yılı KPSS(B) grubu puan sıralamasına göre her unvan için belirlenecek kontenjan sayısı kadar asil ile yedek adayların isimleri, istenecek belgeler ve diğer hususlar başvuru bitim tarihinden itibaren 10 iş günü içinde Üniversitemiz internet sayfasında (http://www.anadolu.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

1- Başvuru formu (Üniversitemiz internet sayfasında bulunmaktadır.)

2- Özgeçmiş

3- Öğrenim belgesi veya onaylı örneği.(Bölüm adı değişmesi halinde değiştiğine ilişkin belgenin mezun olunan okuldan alınması ve eklenmesi gerekmektedir.)

4- 2 adet fotoğraf

5- 2016 yılı KPSS (B) grubu Sınav Sonuç Belgesi örneği

6- Nüfus cüzdanı fotokopisi

7- Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge

8- Mesleki tecrübe belgesi ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak hizmet dökümü.( İlgili eğitim alanı mezuniyetinden sonraki süreler dikkate alınacaktır.)

Bilgi için : Sözleşmeli Personel Şube Müdürlüğü

Telefon : 0(222) 335 05 80 / 1348

İlan Tarihi : 11.08.2017

Son Başvuru Tarihi : 25.08.2017