• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Kocaeli Belediyesi Engelli İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 2017-08-01T18:01
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

SAKARYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

KOCAALİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 10 Ağustos 2017
Yayınlanma Tarihi : 01 Ağustos 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: Engelli statsnde başvuru yapacak adayların eğitim durumunun ilkğretim seviyesinde olması gerekmektedir.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde en yakın İl/Şube Mdrlğmzden/Hizmet Merkezimizden veya www. iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Kuraya tabi olan işgc taleplerine şartları uyan ve mracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura ekimi iin işverene gnderilir. Toplam başvuru yapanlar arasından alınacak aday sayısının katı kadar asil aday ve katı kadar yedek aday noter kurası yntemiyle belirlenecektir. Ayrıca nceliği olan başvurulardan alınacak işi sayısının katı kadar ncelikli aday yine noter kurası yntemiyle belirlenecektir. Sz konusu kura ekimi 21.08.2017 tarihinde saat:14:30 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda Noter huzurunda kura ekimi yapılacaktır. Szl veya yazılı sınava noter kurasından isimleri ıkan adaylar ağrılacaktır. Szl veya yazılı sınava katılmayan asil aday sayısı kadar aday yedek adaylardan ağrılacaktır. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan başvuruda bulundukları srekli veya geici işgv talebine işverence davet edildikleri halde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi İlköğretim

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
KOCAALİ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTI SALONU21.08.201714:00 - 15:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : AĞALAR MAH. 15 TEMMUZ ZAFER MEYDANI NO:24
54800 KOCAALİ
SAKARYA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No0264 812 11 01
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


Memurlar.Net
1 hafta önce Halk Bankası 45 Müfettiş Yardımcısı, 25 İç Kontrolör Yardımcısı, 250 Uzman Yardımcısı ve 380 Servis Görevlisi alacak 2 hafta önce Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi 30 Sözleşmeli Personel Alacak 4 gün önce İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 73 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Merkez Bankası 10 yönetici asistanı ve 22 şoför alacak 6 gün önce Türkiye Büyük Millet Meclisi 20 Uzman Yardımcısı Alacak 2 hafta önce Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 1 hafta önce İstanbul Fatih Belediyesi 6 memur alacak 2 gün önce Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 1 hafta önce İzmir ili Karabağlar Belediyesi 25 Zabıta Memuru Alacak 3 gün önce Ahiler Kalkınma Ajansı 6 Personel Alacak