Manisa Karağaçlı Belediyesi zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Temmuz 2007 12:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Manisa Karağaçlı Belediyesi zabıta Memuru Alım İlanı

657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesinin A fıkrası şartlan ve 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı resmi gazetede yayınlanan, Belediye zabıtası yönetmeliğinin 13. maddesindeki zabıta memurluğuna atanma şartlarına göre, aşağıdaki şartlan taşımak koşulu ile belirtilen boş l(bir) adet zabıta memuru kadrosuna alım yapılacaktır.

Sınıfı:Ünvanı: Derecesi: Adedi: Cinsiyeti: Eğitim Durumu:

G.I.H. Zabıta memuru 10 1 Erkek 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu

GENEL ŞARTLAR:

01-Türk vatandaşı olmak

Sınavın yapıldığı tarih itibariyle, 25 yaşını doldurmamış olmak,
Askerlik hizmeti yapmış, tecilli veya muaf olmak,
Tartılma ve ölçülme, aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla, en az  1.67 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında  (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak,
Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevini düzenli bir biçimde yapmaya engel  olacak, bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,
Siyasi ve medeni haklan kullanma hakkına sahip olmak,
AAğır hapis veya 6(altı) aydan fazla hapis cezasıyla veya yüz kızartıcı bir suç hükmü  giymemiş bulunmak,
KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2006 sınavlarına girmiş, en az 57 puan ve üzeri almış olmak,
Belediyemize baş vuran adaylar, KPSS basan puanlarına göre sıralanacak ve en  yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak, boş kadro sayısının üç katı oranında aday  sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak olan adaylara aday kimlik kartı verilecektir.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:
Başvuru süresi 16.07.2007 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayacak olup, 20.07.2007 Cuma günü saat 17:00'de sona erecektir. Başvurular Karaağaçlı Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Karaağaçlı beldesi/ MANİSA adresine şahsen yapılacak olup, posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Aday tarafından doldurulacak olan başvuru formu(Başvuru formu örneği kurumdan temin edilecektir)
Vukuatlı nüfus kayıt örneği.
Muhtarlıktan onaylı ikametgah örneği
Sabıka kaydı,
Öğrenim durumlarını gösterir belgenin fotokopisi (Başvuru esnasında aslı yanında  olacaktır)
Son üç ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.
KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi (Başvuru esnasında aslı yanında olacaktır)

SINAV YERİ VE ZAMANI:

Karaağaçlı Belediye Başkanlığı, Başkanlık makamı toplantı salonunda 30.07.2007 tarihinde saat 10:00'da sınav yapılacak olup, zabıta memur adayları sözlü mülakata tabii tutulacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONUSU (SÖZLÜ MÜLAKAT): A)-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası B)-Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi C)-657 sayılı devlet memurları kanunu D)-Mahalli İdareler ile ilgili temel mevzuat E)-Genel Kültür

DEĞERLENDİRME :

Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan Üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere, atama yapılacak kadro sayısı kadar, asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.Sözlü sınavda başarılı olmak için, 100 üzerinden en az 70(yetmiş) puan almak gerekir. Kurum sınavı basan puanı sözlü sınav sonucu esas alınır.Sınavı kazananlar Belediye ilan panosunda ve yazılı olarak bildirilecektir.Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine, yedek adaylar arasından, basan sırasına göre, atama yapılacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

M.E.B. onaylı bilgisayar sertifikası olması.