Sakarya İl Özel İdaresi Özürlü İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Temmuz 2007 09:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya İl Özel İdaresi Özürlü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Sakarya İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Özürlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Meslek Adı

İşgücü Sayısı

Eğitim Durumu

Aranılan Diğer Nitelikler

Büro Memuru

3

4 Yıllık Fakültelerin İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümlerinden Mezun olmak

18 yaşını tamamlamış olmak

Harita Teknikeri

1

Ön Lisans Harita ve Harita Kadastro Bölümlerinden Mezun Olmak

18 yaşını tamamlamış olmak

Elektrik Teknisyeni

1

Mesleki ve Teknik Eğitim veren Liselerin Elektrik Bölümlerinden Mezun olmak

18 yaşını tamamlamış olmak

Beden İşçisi

1

Lise ve Dengi Okul Mezunu olmak

18 yaşını tamamlamış olmak

-Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSS-2004 ve KPSS-2006 sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

-Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

-İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- İstenen belgeler : İŞKUR personeli tarafından görülecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgünü içerisinde müracaat edebileceklerdir.