Erciyes Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Haziran 2017 15:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

1-Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere yardımcı doçentler alınacaktır.

2-Kanuni şartlara haiz adayların başvuru süresi içerisinde; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na bizzat başvurmaları gerekmektedir.

3- Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmakla birlikte, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Erciyes Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Kriterlerinde belirtilen şartları taşıyor olmak. (İlgili kadrolara başvuran adayların ERÜ Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri'ni sağlayıp sağlamadığı ilgili birimin yönetim kurulunca seçilecek 3 (üç) öğretim üyesinden oluşan bir komisyon tarafından değerlendirilir ve rapora bağlanır. Ölçütleri sağlamadığı tespit edilen adayların başvuruları kabul edilmez.)

4-Erciyes Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Kriterleri Üniversitemiz web sitesinin (www.erciyes.edu.tr) yönetmelikler bölümünde ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinin ana sayfasının Atanma Kriterleri bölümünde yer almaktadır

5-Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

6- Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir. İlan edilen kadrolara uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular atamaları yapılmış olsa dahi geçersiz sayılarak atamalar iptal edilecektir.

7-Yurtdışından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Detaylar için TIKLAYINIZ