Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi sözleşmeli 43 personel alacak

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 02 Haziran 2017 09:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

TOKAT

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde veya diğer birimlerinde görevlendirilmek ve ücretleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası gereğince istihdam edilmek üzere, 06/06/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2. Maddesinin (b) fıkrası gereğince 2016 KPSS puan sırasına konulmak kaydıyla aşağıda belirtilen unvanlarda sözleşmeli personel alınacaktır.

İstenilen belgeler ve geniş açıklama Gaziosmanpaşa Üniversitesi www.gop.edu.tr adresinden temin edilecektir.

UNVAN KODU

UNVANI

ADEDİ

ÖĞRENİM DURUMU

BAŞVURU KOŞULLARI

H-1

Hemşire

20

Ortaöğretim

Sağlık Meslek Liselerinin hemşirelik veya sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olmak ve üçüncü basamak sağlık kurumlarının yoğun bakım servislerinin birinde en az 2 (iki) yıl iş tecrübesi olmak.

H-2

Hemşire

16

Ortaöğretim

Sağlık Meslek Liselerinin hemşirelik veya sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olmak ve üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 2 (iki) yıl iş tecrübesi olmak.

H-3

Hemşire

3

Lisans

Fakülte veya Yüksekokulların hemşirelik veya sağlık memurluğu bölümü/programı mezunu olmak ve üçüncü basamak sağlık kurumlarının yoğun bakım servislerinin birinde en az 2 (iki) yıl iş tecrübesi olmak.

H-4

Hemşire

1

Lisans

Fakülte veya Yüksekokulların hemşirelik veya sağlık memurluğu bölümü/programı mezunu olmak ve üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 2 (iki) yıl iş tecrübesi olmak.

E-1

Ebe

1

Lisans

Fakülte veya Yüksekokulların ebelik bölümü/programı mezunu olmak ve üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 3 (üç) yıl iş tecrübesi olmak.

S-1

Sağlık Teknikeri

1

Önlisans

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu veya Meslek Yüksekokullarının anestezi bölümü/programı mezunu olmak ve üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 3 (üç) yıl iş tecrübesi olmak.

D-1

Diğer Sağlık Personeli

1

Ortaöğretim

Sağlık Meslek Liselerinin acil tıp teknisyenliği alanı/dalı mezunu olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve üçüncü basamak sağlık kurumlarının Acil Ünitesinde en az 3 (üç) yıl iş tecrübesi olmak

TOPLAM

43