Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bir adet programcı alım ilanı

İlan Giriş : 02 Temmuz 2007 23:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bir adet programcı alım ilanı
DUYURU

ELEMAN ALINACAKTIR

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı'nda çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen kadroya 06 Temmuz 2007 Cuma Günü saat 10.00'da yapılacak olan uygulamalı sınavla 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B Maddesi ve 7/15754 sayılı "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararına göre "Sözleşmeli Personel" alınacaktır.

Sınavla Alınacak Personelin

Kadro Unvanı Sayısı

1. Programcı 1

TOPLAM : 1

BAŞVURU İÇİN GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

1. GENEL ŞARTLAR

İlan edilen pozisyona başvuracak adayların aşağıda belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir.

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

d) Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlik hizmetinden muaf olmak.

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. (Gerek duyulduğunda, Başkanlıkça hangi görevin devamlı yapılmasına hangi vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığının engel olacağına sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle karar verilecektir.)

f) Müracaat tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak.

2. ÖZEL ŞARTLAR

a) Sınava giriş için müracaat dilekçelerine; Programcı kadrosunun niteliklerine ilişkin bilgi ve belgeler, 1 adet vesikalık fotoğraf ile, özgeçmiş (CV) eklenerek dosya halinde teslim edilecektir. (Müracaat ettiği kadronun niteliğini taşıdığına ilişkin bilgi ve belgeleri dilekçelerine eklemeyenlerin müracaatı kabul edilmeyecek, sonradan da olsa ibraz ettiği belgelerin sahte olduğu anlaşılan adayların sınav sonuçları geçersiz sayılarak haklarında yasal işlem yapılacaktır.)

b) Uygulamalı sınav, 06 Temmuz 2007 Cuma Günü saat 10.00'da "İvedik Caddesi Bankacılar Sok. No: 10 Yenimahalle/ANKARA" adresinde bulunan Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı Kat:4'deki Toplantı Salonu'nda yapılacaktır.

c) Müracaatlar, 27 Haziran 2007 tarihinde başlayıp 05 Temmuz 2007 Perşembe Günü saat 18.00'de sona erecektir. Başvurular "Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı 1. Kat "İdari ve Mali İşler Şube Müdürü" odasında görevli "Kayıt-Kabul Komisyonu"na şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER:

Programcı Kadrosu İçin İstenen Belgeler:

1. İlk defa işe alınacaklarda fakülte, yüksek okul veya bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksek okulu mezunu olmak. Fakülte veya yüksek okulların Bilgisayar Programcılığı Bölümünden mezun olmak tercih sebebidir.

2. Yükseköğrenimi sırasında, Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

3. Mesleki tecrübenin belirlenmesinde, bilişim personeli (Programcı) olarak 657 Sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 Sayılı KHK'ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetleri ile SSK'na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri esas alınır.

4. KPDS sınav sonucuna göre en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisine sahip olmak. Ancak, yurt içi veya yurt dışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksek okul ve Bilgisayar Programcılığı alanında Meslek Yüksek Okulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (İELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

Adres : İvedik Caddesi Bankacılar Sokak No: 10 (Metro Yenimahalle Durağı) Yenimahalle/ANKARA

Telefon : (312) 315 65 55 (pbx) Web : www.tb-yayin.gov.tr. e-mail : yayin @ tarim.gov.tr


TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI
Yayın Dairesi Başkanlığına

ANKARA


657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince çalıştırılmak üzere, Başkanlığınızca 6 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan Sözleşmeli Personel Sınavına PROGRAMCI kadrosunda katılmak istiyorum.

Gerekli işlemin yapılmasını arz ederim.

??/??./2007

Adı Soyadı
İmza


Adres (*) :

(*) Bu bölümde ev, iş ve varsa GSM telefon numaralarının belirtilmesi gerekir.