Sosyal Güvenlik Kurumu 4/B Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Haziran 2007 09:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sosyal Güvenlik Kurumu 4/B Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emekli Sandığı (Devredilen) taşra teşkilatına bağlı İstanbul?da bulunan İstanbul Dinlenme ve Bakımevi (Devredilen), İzmir?de bulunan Narlıdere Dinlenme ve Bakımevi (Devredilen) ile Ankara?da bulunan 75.Yıl Dinlenme ve Bakımevi Müdürlüklerinde (Devredilen), sözleşmeli pozisyonlarda 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere; aşağıda belirtilen unvanlardan (pozisyon) Uzman Tabip ve Daire Tabipleri için Ankara?da yapılacak mülakat, diğerleri için ise geçerlilik süresi devam eden 2004 ve 2006 yılları Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere yapılacak sıralamaya göre belirlenecek ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 2 katı aday için aynı yerde yapılacak sözlü sınav sonuçlarına göre sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvanı (Pozisyon)

İli

Adedi

Aylık Net Sözleşme Ücreti (YTL)

Çalışma Süreleri

Aranılan Nitelikler

Uzman Tabip

İstanbul

2

1.129,35

Haftada (5) gün, günde (8) saat.

Göz Hastalıkları (1), Fizik Tedavi (1)

İzmir

5

1.129,35

Haftada (5) gün, günde (8) saat.

Göz Hastalıkları (1), Dahiliye (1), Nöroloji (1), Psikiyatri (1), Fizik Tedavi (1)

Ankara

1

1.129,35

Haftada (5) gün, günde (8) saat.

Dahiliye (1)

Daire Tabibi

İstanbul

1

1.029,16

Haftada (5) gün, günde (8) saat.

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak

İzmir

1

Ankara

1

Sosyal Çalışmacı

İstanbul

5

735,79

Sosyal Hizmetler Lisans Programından mezun olmak

İzmir

6

Ankara

2

Psikolog

İstanbul

3

735,79

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak.

İzmir

8

Ankara

1

Diyetisyen

İstanbul

1

735,79

İzmir

1

Ankara

1

Hemşire

İstanbul

1

685,23

- Üniversitelerin (lisans) ilgili bölümünden mezun olmak. - İlan tarihi itibarıyla mesleğiyle ilgili olarak en az (2) yıl çalışmış olmak.

İzmir

4

Sağlık Memuru

İzmir

1

685,23

 

- Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, - İlan tarihi itibarıyla mesleğiyle ilgili olarak en az (2) yıl çalışmış olmak.

Sağlık Teknisyeni (Röntgen)

İzmir

1

685,23

 

1- Talepte bulunacakların;

a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmaları,

b) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları,

c) Hemşire, Sağlık Memuru ve Sağlık Teknisyenlerinde (Röntgen) aranan mesleğiyle ilgili en az (2) yıl çalışmanın; mezuniyet tarihinden sonra ve ilan tarihinden önce geçmiş olması, staj ve fahri olarak çalışma ile haftanın belli günleri veya günün belli saatlerindeki çalışma şeklinde geçmemesi,

Gerekmektedir.

2- İsteklilerin; bu ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 10 gün içinde (mesai sonuna kadar) ilan ekindeki formata uygun olarak hazırlayacakları özgeçmişlerini de belirtir dilekçe ve istenilen belgeleri, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Caddesi No:6 06520 Balgat/ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 207 84 29) adresine posta yoluyla veya bizzat müracaat etmek suretiyle teslim etmiş olmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

3- İlanda belirtilen belgeleri eksik ibraz eden veya hiç ibraz etmeyenler bu belgeleri son müracaat tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ibraz ettikleri takdirde talepleri kabul edilecek, son müracaat tarihinden sonra ibraz etmeleri halinde ise talepleri kabul edilmeyecektir.

4- Uzman Tabip ve Daire Tabiplerinin yerleştirilmeleri Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sınav Kurulunca yapılacak mülakat sonuçlarına göre yapılacaktır.

5- Sosyal Çalışmacı, Diyetisyen ve Hemşirelerin yerleştirilmeleri lisans mezuniyetlerine göre aldıkları KPSSP3 puanları, Sağlık Memuru ve Sağlık Teknisyenlerinin (Röntgen) yerleştirilmeleri ise Sağlık Meslek Lisesi öğrenimlerine göre aldıkları KPSSP94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere yapılacak sıralamaya göre belirlenecek ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 2 katı kadar aday için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sınav Kurulunca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre yapılacaktır.

6- Sözlü sınava katılmaya hak kazanan son sıradaki adayla aynı puanı almış olan adaylar da sözlü sınava katılacak olup mülakat ve sözlü sınav tarihi, yeri ve saati adayların adreslerine bilahare bildirilecektir.

7- İlana uygun olarak göreve başlatılacak olanlar; sosyal güvenlik yönüyle, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu hükümlerine tabi olacaklar ve istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.

8- İlanda belirtilen ücrete ilaveten istihdam edilecek pozisyonlardan Uzman Tabip için 552,73 YTL, Daire Tabibi için 546,79 YTL, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Diyetisyen ve Hemşire için 468,68 YTL, Sağlık Memuru ve Sağlık Teknisyeni (Röntgen) için ise 410,10 YTL ek ödeme ile fiilen çalışılması halinde anılan pozisyonlar için ayda 73,95 YTL fazla çalışma ücreti net olarak ödenecektir.

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA
(İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı)

Kurumunuzda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli personel olarak çalışmak istiyorum.

Gereğini arz ederim. ?./?./2007

İMZA

Adı Soyadı : ???????????..
Doğum Yeri ve Yılı : ???????????..
T.C.Kimlik No : ???????????..
Tel : 0 (??..) ???.????
GSM : 0 (??..) ????.???
e-posta : ???????...................

Talepte Bulunacağı;
Unvan (Pozisyon) : ???????????...
İl Tercihi (*) : ???????????...

YAZIŞMA ADRESİ : ????????????
???????????....
??????????....
EKLER:

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- Diploma fotokopisi

3- KPSS sonuç belgesi (Uzman Tabip ve Daire Tabibi hariç)

4- İlan tarihi itibarıyla mesleğiyle ilgili olarak en az 2 yıl çalıştığını gösterir belge.

(Hemşire, Sağlık Memuru ve Sağlık Teknisyenleri (Röntgen) için)

(*) Her unvan (Pozisyon) için çizelgede belirtilen illerden birinci tercih başta olmak üzere sırasıyla 3 il tercihi yapılabilecektir.

ÖZGEÇMİŞ: