Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Özürlü İşçi İlanı

İlan Giriş : 19 Haziran 2007 10:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Özürlü İşçi İlanı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünden:

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Daimi Statüde ÖZÜRLÜ işçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl

Meslek Adı

İşgücü Sayısı

Eğitim Durumu

Yaş

Aranılan Diğer Nitelikler

Sakarya İl Müdürlüğü

ELEKTİRİK MÜHENDİSİ

1

ELEKTİRİK MÜH. BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK.

18+

- Yabancı Dil (İngilizce) bilgisi konusunda aşağıdaki bilgilerden herhangi birine sahip olmak ve belgelemek veya üniversite eğitimini İngilizce eğitim veren bir üniversitede tamamlamak: KPSS2004 veya KPSS2006 İngilizce testinde en az 30 soruya doğru cevap vermiş veya KPDS 60, Toefl (Yeni) 170, Toefl (Eski) 500, IELTS Tüm Bileşenlerinden 6, FCE(B), CAE(C), CPE(C) almış olmak.

Sakarya İl Müdürlüğü

BİLGİSAYAR OPERATÖRÜ

1

LİSE VE DENGİ MESLEK LİSESİ OLMAK.

18+

- MEB onaylı bilgisayar sertifikası sahibi olmak. (Meslek Lisesi bilgisayar bölümü mezunu olanlardan sertifika aranmaz)

Sakarya İl Müdürlüğü

İŞLETME MESLEK ELEMANI

1

MYO. İŞLETMECİLİK, İŞLETME BÖLÜMÜ OLMAK.

18+

 

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSS-2004 ve KPSS-2006 sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- İstenen Belgeler: İŞKUR Personeli tarafından görülecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl / Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgünü içerisinde müracaat edebileceklerdir.