Ordu Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 12 Haziran 2007 10:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Üniversitesi Akademik Personel İlanı
ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartlan taşımaları gerekmektedir.

Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekir.
Yardımcı Doçent adayları: yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya, noter tasdikli mezuniyet belgesi ve doktora belgesi ve varsa ÜDS belgesi ile başvurmaları gerekmektedir. ÜDS den 65 veya eşdeğerliliği kabul edilen sınavlardan eşdeğeri puan alanlar yabancı dil sınavından muaf tutulacaktır.
NOT: 1- Müracaat edecek adayların " Ordu Üniversitesi Akademik Yükseltme Kriterleri'nde belirlenen koşullan yerine getirmeleri gerekmektedir. Yapılacak ön (şekli) incelemeye göre ilkede öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin işleme koyulmayıp başvuru belgeleri iade edilecektir.

2- Yardımcı Doçent kadrolarına Doçent unvanını alanlar başvuramaz.

MÜRACAAT YERİ : Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ilgili Birimlere ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

MÜRACAAT TARİHİ: Doçent adaylarının ilanın Resmi Gazete ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gün içerisinde, diğer adayların ise Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde olup, yabancı dil sınavına girecek adaylar sınav tarihi ve yerini ilgili birimden öğrenebileceklerdir.

KAROLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.