Çaycuma Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 05 Haziran 2007 12:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çaycuma Belediyesi memur alım ilanı
ÇAYCUMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 47. maddesi, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" esaslarına göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" hükümleri çerçevesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu tabi olarak aşağıda sınıf, derecesi ve miktarları yazılı unvanlardan açıktan atama yoluyla Memur alınacaktır.

BOŞ KADROLAR
UNVAN SINIFI UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ : EĞİTİM DURUMU
8500 TH Mühendis 3 1 Erkek Lisans
8500 T.H Mühendis 4 1 Kadın Lisans
8500 T.H Mühendis 8 1 Erkek Lisans
13500 T.H Peyzaj Mimarı 8 1 Erkek Lisans
8750 T.H Tekniker 10 1 Erkek 2 Yıllık M.Y.O.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesi gereğince, Devlet Memurluğuna alınacaklarda aşağıdaki Genel ve Özel Şartlar aranır.

A) GENEL ŞARTLAR:

1-Türk Vatandaşı olmak 2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 40. maddesinde belirtilen yaş şartlarını taşımak
(3697 sayılı Kanunla değişik fıkra) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devi
şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflası gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve İ!
lak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
Askerlik durumu itibariyle;
1- Askerlikle ilgisi bulunmamak 2- Askerlik çağına gelmiş bulunmamak 3- Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veyahut ertelemiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

6- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53'üncü Madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

B) ÖZEL ŞARTLAR:

1- Başvuran adaylardan, T.H. sınıfı 3. dereceli 8500 unvan kodlu kadroya ilk defa atanacak Mühendis için 2004-2006 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden (KPSSP3) en az 65 puan almış bulunmak, sınav tarihi itibarı ile 35 yaşından gün almamış olmak, İnşaat Mühendisliği bölümünden Lisansını tamamlamış olmak, Cad tabanlı mesleki programlan iyi derecede biliyor olmak, hakediş raporlarının tanziminde tecrübeli olmak, Kamu İhale Kanunu uygulamalarında tecrübe sahibi olmak, İngilizce temel eğitim kursu sertifikası bulunmak, Belediyecilik konusunda en az 5 yıl deneyimli olmak ve bunu belgelendirmek, Belediyelerin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak. 2- Başvuran Bayan adaylardan T.H. sınıfı 4. dereceli 8500 unvan kodlu kadroya ilk defa atanacak Mühendis için 2004-2006 yılı mu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden (KPSSP3) en az 52 puan almış olmak, sınav tarihi itibarıyla 27 yaşından gün almamış olmak, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden Lisansını tamamlamış olmak, Netcad programlarını iyi derecede kullanıyor olmak, Belediyecilik konusunda en az 3 yıl deneyimli olmak ve bunu belgelendirmek. 3- Başvuran adaylardan, T.H. sınıfı 8. dereceli 8500 u kodlu kadroya ilk defa atanacak Mühendis için 2004-2006 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden (KPSSP3) en az 35 puan almış olmak, sınav tarihi itibarıyla 33 yaşından gün almamış ol: Jeoloji Mühendisliği bölümünden Lisansım tamamlamış olmak, Belediyecilik konusunda en az 4 yıl deneyimli olmak ve bunu belgelendirmek, Afet Zararlarını Azaltılma Eğitim seminerlerine katılmak ve 1 belgelendirmek, Netcad programlarını iyi derecede kullanıyor olmak. 4- Başvuran adaylardan T.H. sınıfı 8. dereceli 13500 unvan kodlu kadroya ilk defa atanacak Peyzaj Mimarı için 2004-2006 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden (KPSSP3) en az 65 puan almış olmak, Belediyecilik konusunda en az 8 yıl deneyimi olmak, Peyzaj Mimarlığı Bölümünden Lisansını tamamlamış olmak, 32 yaşı gün almamış olmak, Bilgisayar destekli tasarım yapmak, Autocad programını iyi derecede kullanıyor olmak, 5- Başvuran adaylardan T.H. sınıfı 10. dereceli 8750 unvan kodlu kadroya ilk defa atanacak Tek için 2004-2006 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden (KPSSP93) en az 58 puan almış olmak, sınav tarihi itibarıyla 33 yaşından gün almamış olmak, Meslek Yüksek Okulunun İnşaat bolü; den mezun olmak, diploma veya çıkış belgesini ibraz etmek, Belediye ve İmar işleri konusunda en az 7 yıl tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirmek, Netcat, Autocat programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak, İmar yönetmeliği ve uygulamaları konusunda deneyimli olmak, Plan, proje ve harita okuyabilme konusunda deneyimli olmak.

C) BAŞVURU:

1. Başvurular Çaycuma Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne bizzat yapılacaktır. 2. Başvuru sırasında sadece, T.C. Kimlik numarası, KPSS sonuç belgesi veya idarece onaylı sureti ibraz edilecektir. Form için gerekli olan 2 adet vesikalık fotoğraf adaydan istenecektir.

D) BAŞVURULARIN KABULÜ:

1- Sınav başvuru belgeleri, en geç 12.06.2007 tarihi mesai bitiminden önce Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilecektir. Posta ile yapılan başvurulardaki gecikmelerde başvuruların kabulü geçersiz sayılacaktır.

E) SINAV TARİHİ, SAATİ, YERİ VE TÜRÜ:

1- Sınav 27.06.2007 Çarşamba günü saat 09.00'da Çaycuma Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı salonunda Sözlü olarak yapılacaktır. Sınav saatinden sonra gelen adaylar sınava alınmayacaktır.

F) SEÇME:

İdaremiz başvuruda bulunan adayları KPSS basan puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır.
çağrılan adaylara İdaremiz tarafından düzenlenen Sınav Giriş Belgesi gönderilecektir.
Sınava girişte adayların Sınav Giriş Belgesini ibraz etmeleri şarttır. Aday, T.C. kimlik numarası ile ÖSYM tarafından gönderilen KPSS bilgilerinin uyumu kontrol edilerek sınava kabul edilecektir.
G) SINAV KONULARI:

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, ç) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuattan oluşur.

I) DEĞERLENDİRME:

1- Sınav Sözlü olarak yapılacaktır. 2- Sözlü sınavda değerlendirme, 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda 70 puanın altına düşmemek kaydıyla en yüksek puandan başlamak atama yapılacak kadro sayısı kadar Asil ve Yedek aday sınavı kazanmış sayılır. 3- Kurum sınavı basan puanı, Sözlü sınav sonucu esas alınarak belirlenecektir. 4- Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sözlü sınavı basan puanının % 50'si ile KPSS puanının % 50'si alınmak suretiyle belirlenecektir. 5- Sınav sonuçlan, basan sırasına göre kurumumuzun www.caycumabel.net.tr. internet sayfasında edilecektir. Ayrıca kazanan adaylara yazılı olarak tebligat yapılacaktır. 6- Kurumumuz tarafından ataması yapıldığı halde görevine başlamayanlara! yerine yedek adaylar arasından başarı puanına göre atama yapılacaktır. 1) KPSS PUANLARININ KONTROLÜ: 1-İdaremiz başvuruda bulunan adayların KPSS numaralarını, ad ve soyadlarını ve KPSS puanlarını yazılı veya elektronik ortamda ÖSYM'ye bildirecek ÖSYM, bu adayların KPSS puanlarının doğruluğunu kontrol edecektir. Sınav sonuç belgelerinde tahrifat yaptığı belirlenen adayların KPSS sonuçları geçersiz sayılacaktır. İlanen duyulur.