Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 17 Mart 2017 10:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 ve 2914 sayılı Kanun, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin yürürlükteki ilgili maddeleri ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuruda bulunacak adaylar, yazışma adreslerini içeren, başvurdukları bölüm ve anabilim/anasanat dallarını belirttikleri dilekçelerine, yayın dosyalarına ek olarak özgeçmiş, 4 adet fotoğraf, öğrenim durumlarını gösterir belgeler (lisans, yükseklisans ve doktora belgeleri) nüfus cüzdanı örneği ve halen çalışanlar ile daha evvel kamu hizmeti bulunanlar hizmet belgelerini ekleyerek (Üniversitemiz Personeli hariç) ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların; http://www.kku.edu.tr/ internet adresindeki Personel Dairesi Başkanlığı web sayfasından erişebilecekleri Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri'ne göre sağladıkları Akademik Etkinlik Puan tablosunu hazırlayarak dilekçelerine ve yayın dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar;

Başvuru dilekçelerine yukarıdaki belgelere ilave olarak, bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini, yayın listelerini kapsayan 4 takım dosya ile birlikte ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Kadrolara başvuracak adayların, yabancı dil sınav tarihi müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimler de ilan edilecektir.

Bütün kadrolara başvuracak adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Bütün kadrolara başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

BÖL.ANABİLİM/ANASANAT DALI

YRD. DOÇ

AÇIKLAMALAR

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Klinik Bilimler Bölümü

Protetik Diş Tedavisi

1

Tek İmplant destekli iki üniteli kantilever uzantılı sabit protezlerin sonlu elemanlar stres analizi konusunda çalışmış olmak.

Endodonti

1

Endodontik tedavilerde lazer terapisi ve kanal içi lazer uygulanmasının postoperatif ağrıya etkisi konusunda çalışmış olmak.

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Eğitim Bilimleri Bölümü

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

1

Eğitimde Psikolojik Hizmetler Bilim Dalı'nda doktora yapmış olmak ve İmago Terapi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

TIP FAKÜLTESİ

Dahili Tıp Bilimleri Bölümü

Radyoloji

1

Jinekolojik kitlelerde pelvik manyetik rezonans görüntüleme ve karpal tünel sendromlu hastalarda median sinirin ultrasonografi ve MR görüntüleme ile ilgili çalışması olmak.

İç Hastalıkları

1

Renal transplantasyon konusunda tecrübe sahibi, hemodiyaliz membranları ile ilgili çalışması bulunan Nefroloji yandal uzmanı olmak.

Nöroloji

1

Parkinson hastalığında uyku bozukluklarının değerlendirilmesi için uyku ölçeği standardizasyonu ile ilgili çalışma yapmış olmak.

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü

Tıbbi Patoloji

1

Pankreatik duktal ve ampüller bölge adenokarsinomları ile ilgili çalışma yapmış olmak.

Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları

1

Baş boyun kanser cerrahisi konusunda tecrübeli ve transmastoid yolla petröz bölgeye yaklaşım konusunda çalışma yapmış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İktisat Bölümü

İktisat Politikası

1

Kamu sektörü ve işsizlik konularında çalışmalar yapmış olmak.

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi

1

Futbol müsabaka analizi üzerine doktora yapmış olmak ve sporcularda fiziksel ve fizyolojik performansın belirlenmesine yönelik çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Sağlık Yönetimi Bölümü

Sağlık Yönetimi

1

Sağlık Yönetimi alanında doktora derecesine sahip olmak, sağlık alanında maliyet etkililik konusunda çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK HİZMETLERİ M.Y.O

Dişçilik Hizmetleri Bölümü

Ağız ve Diş Sağlığı

1

Adeviz sistemlerde bağlanma dayanıklılığı, okul öncesi çocuklarda diş çürüğü prevalansı ve bebek çürükleri üzerine çalışmalar yapmış olmak.

TOPLAM

12