İzmir İli Menemen Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 05 Haziran 2007 11:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir İli Menemen Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=128318

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN MEMUR ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 47. maddesi," Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik " esaslarına göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip i 1.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi olarak Menemen Belediyesinde görev yapmak Özere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen boş kadrolara memur alımı yapılacaktır.

ALINACAK MEMUR KADROLARININ KOD VE BİLGİLERİ

Alınacak i Kadro Unvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
Mühendis T.H. 5 1 Fakültelerin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, Belediyelerin İmar Servisinde en az 1 yıl çalışmış olmak ve yerel yönetimler ile imar mevzuatına hakim olduğunu belgelemek , ilgili bilgisayar programlarını (Autocad, Net Cad, MS Office) biliyor olmak, cinsiyeti erkek olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, Menemen'de ikamet ediyor olmak , Sahada (dışarıda) çalışabilmek, 2006 KPSS ye girmiş ve KPSSP1 'den en az 85 puan almış olmak.
Mühendis T.H. . 8 1 Fakültelerin Mühendislik Bölümünden mezun olmak. Belediyelerin Fen İşleri Müdürlüğünde en az 7 yıl çalışmış olmak ve yerel yönetimler , ruhsat ve imar mevzuatına hakim olduğunu belgelemek , iyi derecede bilgisayar (ofis programı) kullanabilmek,cinsiyeti bayan olmak.36 yaşını doldurmamış olmak, 2004 veya 20O6 KPSS ye girmiş ve en az 60 puan almış olmak.
Avukat A.H 5 1 Üniversitelerin Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olmak , Avukatlık stajını tamamlamış ve en az 5 yıllık Avukatlık ruhsatına sahip olmak, Belediyede en az 6 ay çalışmış olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, iyi derecede bilgisayar (ofis programı) kullanabilmek, Menemen'de ikamet ediyor olmak, cinsiyeti bayan olmak, 2006 KPSS ye girmiş ve KPSSP! İden en az 75 puan almış olmak.
Memur G.1.H 9 4 2 yıl sureli Yüksekokul (On Lisans) Mezunu olmak, Belediyelerde en az 6 yıl çalışmış olmak, Belediye Meclisi-Belediye Encümeni-Memur, İşçi Personel Sicil iş ve İşlemleri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi - Zabıta - Ayniyat ve Demirbaş işlemleri gibi yerel yönetimlerin yükümlülüğündeki mevzuata bakim olduğunu belgelendirmek, iyi derecede bilgisayar (ofis programı) kullanabilmek, 33 yaşından gün almamış olmak, Menemen'de ikamet ediyor olmak, 2004 veya 2006 KPSS ye girmiş ve en az 60 puan almış olmak.
Memur G.İ.H 10 5 Lise veya dengi okul mezunu olmak. Belediyecilik konusunda en az 7 yıl tecrübeli olmak ve bunu belgelendirmek, 38 yaşından gün almamış olmak, Menemen'de ikamet ediyor olmak, iyi derecede bilgisayar (ofis programı) kullanabilmek , 2004 veya 2006 KPSS ye girmiş ve en az 60 puan almış olmak.
Memur G.İ.H 11 1 2 yıl süreli Bilgisayar Programcılığı dalında Yüksekokul (ön Lisans) Mezunu olmak, Belediyenin Bilgi İşlem bölümünde en az 2 yıl çalışmış ve Belediye bilgisayar programlan (UNIX İşletim sistemi, Ağ Sistemleri, php, sql, delphi, visual basic dilleri) konusunda tecrübesini belgelendirmiş olmak , 25 yaşını aşmamış olmak, cinsiyeti bayan olmak, Menemen'de ikamet ediyor olmak, 2004 veya 2006 KPSS ye girmiş ve en az 65 puan almış olmak.
Memur G.1.H 11 1 2 yıl süreli Büro Yönetimi ve Sekreterlik dalında Yüksekokul (ön Lisans) Mezunu olmak, Belediyecilik konusunda en az 5 yıl tecrübeli olmak ve bunu belgelendirmek, 25 yaşından gün almamış olmak, iyi derecede bilgisayar (ofis programı) kullanabilmek , cinsiyeti bayan olmak, Menemen'de ikamet ediyor olmak, 2004 veya 2006 KPSS ye girmiş ve en az 58 puan almış olmak.
Zabıta Memuru G.I.H 11 3 Lise veya dengi okul mezunu olmak, Belediyecilik konusunda en az 2 yıl tecrübeli olmak ve bunu belgelendirmek, 25 yaşını doldurmamış olmak, Menemen'de ikamet ediyor olmak. Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. maddesindeki şartlara haiz olmak, 2004 veya 2006 KPSS ye girmiş ve en az 50 puan almış olmak.

GENELŞARTLAR

Türk Vatandaşı olmak
657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. (A) maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak
Kamu haklarından mahrum bulunmamak
Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak
Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış, muaf veya erteletmiş olmak,
Taksirli suçlar ve.aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak Özere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kinci suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma. Devlet sırlanın açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Menemen Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1. 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi,

1 T.C. kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı astı veya tasdikli sureti,

3. Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli 4,5 x 6 boyutunda vesikalık fotoğraf ,

4 Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sürati,

Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son Bir Ay içinde alınmış olması ),
Sağlık Raporu.
BAŞVURU YERİ TARİH VE SAATİ

Başvurular Menemen Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.Bas.vuru tarihi gazete ilan tarihinde başlayıp 15 Haziran 2007 Cuma günü saat 17:00' a kadar yapılabilecektir. Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara Yazı İşten Müdürlüğünce Sınav Giriş Belgesi (Aday Kimlik Kartı) verilecektir, idaremiz .başvuru yapan adayları KPSS basan puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama | yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır.Sınava katılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİ .ZAMANI VE KONULARI

Sınav, sözlü olarak yapılacaktır.Sözlü sınav Menemen Belediye Başkanlığı Makam Odasında 04 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 10:00' da yapılacaktır. Sözlü sınav konulan;

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
Atatürk tikeleri ve inkılap Tarihi
657 sayılı Devlet Memurum Kanunu
Mahalli idarelerle ilgili Temel Mevzuattan oluşacaktır.
SINAV ŞEKLİ, DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE İLANI

Sözlü sınav, duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar.

Her aday, sınav giriş belgesi (Aday kimlik kartı) kontrol edilmek suretiyle sınava alınır. Sınava giren adaylar, yanlarında sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.

Kurum sınavı basan puanı, sözlü sınav notunun % 100'üdür.

Kurum Sınavı Basan Puanı 75 puanın altında kalan adaylar başarısız sayılırlar.

Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sınavı basan puanının % 50'si ite KPSS puanının % 50'si alınmak suretiyle belirlenir.

Sınav sonuçlan, basan sırasına göre belediyenin www.menemen-bel.tr internet sayfasında ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir.

Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basarı sırasına göre atama yapılır. İanen duyurulur.