Kelkit Belediye Başkanlığı Özürlü İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Haziran 2007 14:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kelkit Belediye Başkanlığı Özürlü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Gümüşhane İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerlerine geçici statüde özürlü ve eski hükümlü eleman alınacaktır.

(Aşağıdaki belirtilen taleplere durumları uyanların Türkiye İş Kurumu Gümüşhane İl Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığından bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilecektir.)

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Özürlü Eski Hükümlü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Gümüşhane İl Müdürlüğü Kelkit Belediye Başkanlığı Özürlü Beden İşçisi (Genel) 1 İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) Gümüşhane İli Kelkit İlçesinde çalıştırılacaktır.
2 Gümüşhane İl Müdürlüğü Kelkit Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Beden İşçisi (Genel) 1 İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) Gümüşhane İli Kelkit İlçesinde çalıştırılacaktır.

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

-Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapacak olup, başvuru yapanlar ise kura?ya tabidir.

-Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu Gümüşhane İl Müdürlüğüne beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

-İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

-Kura çekimi Kelkit Belediye Başkanlığı Kelkit/Gümüşhane adresinde 26/6/2007 tarihinde saat 14.00?de noter huzurunda çekiliş yapılacaktır.

-Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde diploma, rapor, eski hükümlü belgesi ile birlikte Türkiye İş Kurumu Gümüşhane İl Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.