Mersin İli Bahçeli İlk Kademe Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 04 Mayıs 2007 10:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mersin İli Bahçeli İlk Kademe Belediyesi memur alım ilanı

BAHÇELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIM İLANI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile belirtilen münhal Memur kadrolarına alım yapılacaktır.


SINIFI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ EĞİTİM DURUMU

GİH Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 10 1 Anadolu İletişim Meslek Lisesi Bölümü mezunu

TH Tekniker 9 1 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümü mezunu


GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:
- Türk vatandaşı olmak,
- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 32 yaşını doldurmamış olmak,
G.İ.H. Sınıfı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için Lise ve dengi okulların Anadolu İletişim Meslek Lisesi Bölümü mezunu olmak ve cinsiyeti kadın olmak,
- TH Sınıfı Tekniker kadrosu için iki yıllık Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümü mezunu olmak, cinsiyeti erkek olmak,
- Erkek adaylar için Askerlik hizmetini yapmış olmak,
- Siyasi ve Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,
- Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak,
- G.İ.H. 10.Derece Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 300 saat Daktilografi ve 180 saatlik Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, en az B sınıfı sürücü belgesi olmak (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya 2006 sınavlarına girmiş, KPSSP94 puan türünden en az 70 puan ve üzeri almış olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birimlerinde en az 6 Yıl Sosyal Güvenlik (SSK,Emekli Sandığı,Bağ-Kur) kaydı bulunarak çalışmış olmak. Çalıştığı resmi kurumdan başvuru sırasında onaylı belge getirilecektir. (Tercih Sebebidir.)
- TH Sınıfı Tekniker kadrosu için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, Netcad ve Autocad programlarını iyi derecede kullanabilmek, en az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya 2006 sınavlarına girmiş, KPSSP93 puan türünden en az 65 puan ve üzeri almış olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birimlerinde en az 6 Yıl Sosyal Güvenlik (SSK,Emekli Sandığı,Bağ-Kur)kaydı bulunarak çalışmış olmak. Çalıştığı resmi kurumdan başvuru sırasında onaylı belge getirilecektir. (Tercih Sebebidir.)
- Başvurular Belediyeye Bizzat Yapılacaktır.
- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak, (Atamada Devlet Hastanesi Raporu İstenecektir.)
- Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak münhal Memur kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak Memur adaylarının listesi belediyemiz ilan panosundan görülebilecektir.
- Yukarıda belirtilen şartları başvuran aday belgelemek zorundadır.
BAŞVURU SÜRESİ
- Başvurular bizzat yapılabilecektir. Başvuru süresi gazete ilanı günü ile başlayıp 26 Mayıs 2007 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Adaylar 09.00-17.00 saatleri arasında Bahçeli Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne T.C Kimlik numarası, KPSS sonuç belgesi ve 4 adet renkli vesikalık fotoğraf ile müracaat edilecektir. Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi (sınava giriş belgesi belediyemiz tarafından başvurusu kabul edilen adaylara verilecektir) ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.
SINAV YERİ VE ZAMANI
- Bahçeli Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda 11/06/2007 tarihinde saat 09:00'da yazılı, 11.00'de sözlü olarak sınava tabi tutulacaktır.
SINAV KONUSU (YAZILI VE MÜLAKAT)
a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat
DEĞERLENDİRME
- Sınavlar duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar
- Sözlü ve yazılı olarak yapılan sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır.
- Kurum Sınav başarı puanı yazılı ve mülakat sınavının ortalaması sonucu bulunan puan olarak esas alınır.
- Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, Kurum Sınavı başarı puanı sonucunun %50 si ile KPSS Puanının %50 si alınmak suretiyle belirlenir.
- Değerlendirme sonucunda memuriyete esas teşkil edecek en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.
- Sınavı kazananlara sonuçlar yazılı olarak bildirilecektir.
- Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

Halil ÜNAL
Bahçeli Belediye Başkanı