Denzili İli Tavas İlçesi Pınarlar Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 04 Haziran 2007 09:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denzili İli Tavas İlçesi Pınarlar Belediyesi memur alım ilanı
PINARLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

İlan Tarihi: 04.06.2007

3/5/2002 Tarih ve 24744 nolu resmi gazetede yayınlanan KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre Pınarlar Belediye Başkanlığında görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır. Atanacakların;

1- Türk Vatandaşı olmak

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

4- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak

(Resmi Sağlık Kurul Raporu istenilecektir.)

5- Erkek adaylar için askerliği yapmış ya da muaf olmak

6- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

7- Sınav tarihi itibariyle en az (30) yaşını tamamlamış olmak, 39 yaşından büyük olmamak(40 yaşından gün almamış olmak) gerekmektedir.

Sınav Pınarlar Belediye Başkanlığı Binasında 14/06/.2007 tarihinde yazılı sınav şekilde yapılacak olup, idare başvuranların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağırır. Memuriyete girişe esas teşkil edecek Sınav sonucu Kurum Sınavı başarı puanının %50 si ile KPSS Puanının %50 si alınmak sureti ile belirlenir. Sınav sonuçları başarı sırasına göre adayların adreslerini yazılı olarak bildirilir. Atama işlemi sonuçların ilanından itibaren 10 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir. Asıl adayların başvurusu yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b)Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.

Başvurular: Pınarlar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Birimine şahsen, Belediye Meydanı No: 1 Pınarlar/TAVAS Denizli adresine şahsen başvurarak yapabilirler. Başvurular 05/.06./.2007 ? 11./06./.2007 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

9- BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER :

a. 2004,2005 veya 2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya fotokopisi,

b. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

c. Muhtarlıktan onaylı ikametgah ilmühaberi,

ç. Son iki ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

d. Diploma veya çıkış belgesi onaylı fotokopisi,

e. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi,

f. Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış.),

g- Sağlık Kurulu Raporu.

Alınacak Kadro Ünvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
MUHASEBECİ GH 10/2 1 En az İki yıllık Ön Lisans MYO İşletmecilik bölümü mezunu olmak, KPSS-B93 puan türünden en az 60 (Atmış) almış olmak, M.E.B. onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak, Belediyelerin Mali Hizmetler Biriminde en az 4 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek. Cinsiyeti erkek olmak, Erkek adaylar için Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış olmak. Tercihen İngilizce biliyor olmak, Mahalli İdarelerde kullanılan Paket programlarından birini iyi derecede biliyor olmak.Ve sertifika sahibi olmak.
MEMUR GH 12/1 1 En az Lise mezunu olmak, KPSS-B94 puan türünden en az 60 (Atmış) almış olmak,Bedenen ve ruhen her hangi bir özrü bulunmamak, Mahalli İdarelerde stajyerlik veya en az 4 yıl çalışmış olmak, Cinsiyeti erkek olmak, Erkek adaylar için Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış veya muaf yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Tercihen İngilizce biliyor olmak, Mahalli İdarelerde kullanılan Paket programlarından birini iyi derecede biliyor olmak. Ve sertifika sahibi olmak.