Ordu İli Medreseönü Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 04 Haziran 2007 09:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu İli Medreseönü Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=127372

T.C. ORDU İLİ MEDRESEÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliğine göre görev yapmak üzere Belediyemizde boş bulunan ve aşağıda belirtilen kadroya 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

Sınıfı Unvanı Derece Adedi Aranacak Tahsil Şartı Cinsiyeti
T.H. Tekniker 10 1 2 yıllık Yüksekokul. Erkek

ADAYLARDA;

A-GENEL ŞARTLAR;

a- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 40'ıncı maddesinde belirtilen şartları taşımak, b- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

B-ÖZEL ŞARTLAR:

a- Üniversitelerin 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu Teknik Programlar İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun olmak,

b- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı), KPSSP93 puan türünden en az 67 ve üzeri puan almış olmak,

c- Sınava başvuru tarihinde 40 yaşını aşmamış olmak, d- Askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak, e- Mahalli İdarelerde mezun olduğu okul alanı ile ilgili teknik birimlerde en az 9 (dokuz) yıl çalışmış olmak, f- B sınıfı ehliyet sahibi olmak, g- Arazide çalışmasına engel fiziki bir durumu bulunmamak, h- Daha önce 657 sayılı devlet memuru kanununa tabi olarak çalışmamış veya herhangi bir sebeple görevinden ayrılmamış olmak.

BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER:

Medreseönü Belediyesinden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1. KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti.

T.C. Kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya noter tasdikli sureti.
Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli 4,5 x 6 boyutunda vesikalık fotoğraf.
Diploma veya çıkış belgesi aslı veya noter tasdikli sureti.
Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti.
Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi. (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış)
İkametgah belgesi.
B Sınıfı Ehliyet Fotokopisi.
Mahalli İdarelerdeki iş deneyimine dair belge.

BAŞVURU YERİ VE SÜRESİ:
Başvurular Medreseönü Belediye Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır. Başvuru süresi 04.06.2007 tarihinde mesai saatinde başlayıp, 08.06.2007 tarihinde mesai saati bitiminde sona erecektir. Süresi içinde yapılmayan başvurular geçersizdir, değerlendirmeye alınmaz.

SINAV YERİ VE ZAMANI:

Medreseönü Belediye Başkanlığı Toplantı salonunda 26/06/2007 saat 10.00'da mülakat yapılacaktır.

SINAVIN TÜRÜ: Mülakat.

SINAV KONUSU:

a- Türkiye Cumhuriyeti Anayasası b- Atatürk İlkeleri ve İnkılap tarihi c- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu d- Mahalli İdareler ile ilgili temel mevzuat

e- Ayrıca adayların hizmetin gerektirdiği niteliklere sahip olup olmadıkları, davranışları, zeka ve kavrayış durumları, anlatım ve temsil yetenekleri gibi hususlar dikkate alınacaktır.

DEĞERLENDİRME

Başvuru değerlendirmesinden sonra, puan durumuna göre yapılacak sıralamada kadro sayısının üç katı aday sınava çağrılacaktır. Mülakat sınavında değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek sınavı kazanmış sayılır. "Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sınavı başarı puanının % 50'si ile KPSS puanının % 50'si alınmak suretiyle belirlenir." Sınav sonuçları adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.