Fırat Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 02 Haziran 2007 09:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Fırat Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemiz Fakültelerine, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Profesör alınacaktır.

1 - Profesör kadroları daimi statüdedir,

2 - Atamalarda, Üniversitemiz Senatosu?nca kabul edilerek 1 Ocak 2003 tarihinde yürürlüğe giren ?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri?ndeki esaslar uygulanacaktır.

3 - Başvuran adayların, ilan tarihinden itibaren atanmak istedikleri kadroyu belirten bir dilekçe ile Rektörlüğümüze başvurmaları; dilekçelerine özgeçmişlerini, onaylı nüfus cüzdan örneği, 2 adet fotoğraf ve doçentlik başarı belgelerini (onaylı) eklemeleri. Ayrıca bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten lisansüstü çalışmalarını, Üniversite veya İleri Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan 6 adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

4 - Son başvuru tarihi 18 Haziran 2007 Pazartesi günü mesai bitimine kadardır. Süresi içerisinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecek, postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.


Profesör                                            Adet-Derece
Mühendislik Fak.
Çevre Teknolojisi                                 1     1
Bilgisayar Müh. Kuram. Temel.             1     1

İlahiyat Fak.
Kelam                                                 2     1
Din Eğitimi                                            1     1