Bursa İli Orhangazi İlçesi Sölöz Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 01 Haziran 2007 12:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bursa İli Orhangazi İlçesi Sölöz Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=129089

BURSA İLİ ORHANGAZİ İLÇESİ SÖLÖZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 47. maddesi, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" esaslarına göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" hükümleri çerçevesinde 657 sayılı Devlet memurları Kanununa tabi aşağıda sınıf, derece,Unvan ve miktarı yazılı kadroya açıktan atama yoluyla Memur alınacaktır. Sınav sözlü mülakat olarak yapılacaktır.

A- ALİNACAK KADRO BİLGİLERİ;
UNVAN KODU SINIFI CNVANI DERECESİ ADET CİNSİYETİ

7555 GİH Memur 11 1 Bayan

B- BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

1-Türk Vatandaşı olmak,2- Görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlığı bulunmamak,3-Kamu haklarından mahrum olmamak. Siyasi ve Medeni I haklan kullanma ehliyetine sahip olmak,4- Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak, 5-Sınav tarihi itibarıyla 33 yaşını aşmamış olmak,6-Belediyede en az son 9 yıl süre ile çalışmış olmak ve bunu belgelemek. 7- Lise mezunu olmak,8- 2004 ya da 2006 Kamu Personel Seçme Sınavına Girmiş ve KPSS en az 71 puan almış olmak,9-Bursa ili Orhangazi ilçesi sınırlan içinde ikamet ediyor olmak, 10-B sınıfı sürücü sertifikasına sahip olmak,

C- BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER: Başvurular Belediyemize Şahsen yapılacaktır,

1- Bilgisayar kullanmasını bildiğine dair belge ( M.E.B. Sertifikalı) ibraz etmesi^- KPSS sonuç belgesi aslı veya ÖSYM'ce onaylı sureti.3-T.C. Kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti.4-Son altı ay içinde çekilmiş 4 Adet renkli vesikalık fotoğraf. 5-Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti 6-Cumhuriyet Başsavcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (bir) aya içinde alınmış).

D- BAŞVURU YERİ. TARİH VE SAATİ:

1- Adaylar 28 Mayıs 2007 - 13 Haziran 2007 tarihleri arası mesai saatleri içerisinde istenilen belgelerle birlikte SÖLÖZ Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuracaklardır. Posta ila müracaatlar kabul edilmeyecektik- Son başvuru tarihi 13.06.2007 saat 17.30'dur.3- Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara Yazı İşleri Müdürlüğünce Sınav Giriş Belgesi verilecektir. İdaremiz başvuru yapan adayları KPSS basan puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının en yüksek puanlıdan başlamak üzere üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır. Sınava katılma hakkım elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

E-SINAV SEKLİ. YERİ VE ZAMANI

1- Sınav Sözlü sınav olarak yapılacaktır. 2- Sözlü sınav 29 Haziran 2007 Tarihinde saat 10.00'da SÖLÖZ Belediyesi Hizmet Binasında yapılacaktır.

F-SINAV KONULARI

1-T.C. Anayasası 2-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi3-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu4-Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuat

G- SINAV DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE SONUÇLARININ İLANI:

1-Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu sözlü sınav puanının %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle belirlenir. 2-Sınav sonuçlan basan sırasına göre Belediyemizin Yazı İşleri Müdürlüğünde ve ilan panosuna asılarak ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir. 3-Atamalar sonuçların ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir. Asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.4-Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılır. İlanen duyurulur.